Fodri kérdése:
Hol tudnám megnézni de Sade Márki - Saló, avagy Szodoma 120 napja c. filmet?
Figyelt kérdés
És lehetőleg online, vágások nélkül?2010. okt. 16. 20:37
1/11 anonim válasza:
kis perverz :)
amúgy nem hiszem h online meg van valahol, én is sokat szenvedtem, mire megszereztem, meg van eredetiben, vágások nélkül, de pontazértvágtak bele sok helyen, mert hát ... sok helyen be is tiltották a filmet hivatalosan
ezzel együtt azért megszerezhető, sztem letölthető több helyen is, még 4-5 éve én is próbáltam, amikor nem volt meg
2/11 anonim válasza:
Ha tudsz jól tudsz franciául, vagy angolul, el is olvashatod az interneten (ha jól emlékszem, részletei magyarul is megjelentek. Olvasva sokkal "jobb" (a filmet is láttam).
3/11 anonim válasza:
na azért vannak benne sztem csak vizuálisan élvezhető dolgok ... már akit ez vonz, de kemény eléggé
4/11 anonim válasza:
le lehet tölteni.. de ha rám hallgatsz...ne nézd meg:S
6/11 anonim válasza:
hello
én letöltöttem erről az oldalról, de amikor össze akarom rakni, hibát ír ki
Ezmiért lehet?
Valaki tudna segíteni?
7/11 anonim válasza:
én nem rég néztem meg én unalmasnak találtam lehet azért mert acél idegeim vannak :D ... én egyébkén online néztem meg magyar felirattal.jah és szerintem ez is vágót verzió.link: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
8/11 anonim válasza:
"vágót" Ha a hejjessíírrás nemtudddássa fájna,ordítanál.
Amúgy nem tudom,honnan lehet leszedni,próbáld meg torrenttel.
9/11 anonim válasza:
én itt néztem.. és szinkronos de tuti vágott de még nem néztem végig.. :)
10/11 anonim válasza:
Miért durva a film és miért ne nézzük meg?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!