Melyik volt az a film, amely annyira lebilincselt, hogy végigülted az elejétől a végéig, a stáblistát is beleértve?
Figyelt kérdés
2023. szept. 1. 20:32
2/15 anonim válasza:
A stáblistát sosem szoktam végigülni, és sokszor film közben is kiugrom a konyhába nasiért, de a kedvenc filmjeimnek így vagy úgy mindig látom az összes jelenetét, ha nem is egyszerre!
3/15 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam, hogy a moziban is van konyha.
2023. szept. 1. 21:22
4/15 anonim válasza:
Csak filmet írtál, de azt nem, hogy a moziban!
5/15 anonim válasza:
A legutóbbi ilyen a 2014-es Creep volt, azt azért, mert nagyon tetszett a vége.
Igazából az olyanoknál szoktam végigülni a stáblistát, amiknek jó zene megy alatta (pl. The House That Jack Built, A Clockwork Orange).
6/15 anonim válasza:
Több is van, de a legemlékezetesebb a Halálsoron. Noha 188 perces, de annyira lebilincselő, hogy szinte pillanatok alatt elszaladt az a bő 3 óra, sőt, még akár tudtam is volna nézni még egy órát.
7/15 A kérdező kommentje:
Jaj az nekem is!
2023. szept. 1. 22:52
8/15 anonim válasza:
#3 VIP vetítésen és prémium moziban is van.
9/15 anonim válasza:
Igaz nem moziban, hanem otthon néztem és már a stáblista sehol nem volt, de mozdulni nem tudtam. Csak ültem és kérdések tucatjai fogalmazódtak meg bennem.
Nagyon-nagyon sok filmet láttam de ez valamiért nagyon furcsa érzést keltett bennem.
10/15 A kérdező kommentje:
Az de nagy film, a kisdobosos.
2023. szept. 2. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!