Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a film címe?

Kriszke1212 kérdése:

Mi a film címe?

Figyelt kérdés
A film egy lánnyal kezdődik aki elmegy valami féle építkezésre, nagyon sokkal többre nem emlékszem, talán volt benne valami időutazós szál is de nem biztos, valami vidámpark féleség is volt benne csak sokkal futurisztikusabb. Tudom nem sok de ha valakinek ebből eszébe jut egy filmcím az kérem ne tartsa magában.
2023. aug. 31. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Lehet hülyeség, de nem az ötödik elem? Semmire nem emlékszem, csak hogy scifi szerű volt és a csajnak valami doboz ragasztószalagból volt ruhája.
2023. aug. 31. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Vidámpark nem rémlik, de lány az építkezésen és az időutazáshoz hasonló szálak - nekem ezekről a “Ház a tónál” jut eszembe. ?

Esetleg még a Kapcsolat, de az sem pontos!

2023. szept. 1. 00:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Hetedik érzék c. film jutott eszembe a leírásról. De nem rémlik, hogy lenne benne vidámpark.
2023. szept. 1. 07:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az us/mi? Abban vannak vidámparkban, nem időutazós de mégis
2023. szept. 1. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!