Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a film Címe? Nagyon ideges...

Mi a film Címe? Nagyon ideges vagyok, hogy nem találom sehol

Figyelt kérdés
Majdnem biztos, hogy olasz vagy francia, de tuti európai. Egy szőke hajú, 27 éves nő találkozik egy sráccal, mert nem indul be az autója és a pali segít neki, lesz is köztük valami, de később kiderül, hogy a amúgy csak 15 éves. Arra emlékszem még, hogy a srác baseballozik benne vagy valami ilyesmi. Könyörögm valaki tudja, mert három órája keresem, de sehol sem taláok semmit, pedig régebben megtaláltam már egyszer.

2023. aug. 28. 00:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem van egy olasz film (vagy legalábbis ott játszódik), évek óta örlődök, de az internet sem segít. Mondjuk csak 2 dolog van benne, amire emlékszem és az egyik nagyon népszerű találat (Poppea) a másikat, ami egy zeneszám (2 Brothers On The 4th Floor - Dreams Will Come Alive) pedig nem tudja azonosítani a filmhez. Az, hogy vígjáték, az nem segít. De lehet, hogy valami nálam nem stimmel és nem ez a zene, nem olasz, stb.

Kár ezen örlődni és idegesnek lenni. Jobb, ha eldobod és ha ráakadsz tudni fogod, ha meg nem, akkor így éled le az életedet.

2023. aug. 28. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

ide érdemes címszavak alapján beírni, hátha kiadja

2023. aug. 28. 11:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam azt a weboldalt, de nem adott ki semmit, végül amúgy megtaláltam, mert valami csoda fojtán a címe egy része eszembe jutott és addig keresgéltem random kombókat, hogy kiadta egy idő után, de annyira noname film, hogy IMDB-n leírás sincs róla, de magyar szinkron meg van lol.
2023. aug. 28. 11:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
De mi a címe, tesó?
2023. aug. 28. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Fojtán? :-)
2023. aug. 28. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Tuti nem ez az, de nekem A fiók (The jacket) jut eszembe a leírásodból.
2023. aug. 31. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi volt a film címe?
2024. febr. 9. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!