Melyik ez a film?
Horror/dráma. Már nem tudom pontosan rég láttam, de egy kiscsajt, megvernek, meggyilkolják, és elássák, vagy már élve temetik el és úgy hal meg már nem tudom pontosan. De élőhalott lesz, kijön a földből, és le akar számolni az őt meggyilkolójával. Nem bánt senki mást, nem gonosz ő, csak a gyilkosra fáj a foga. Nem akarok hülyeséget írni, de mintha a saját apja végzett vele. Nemtudom.
És valahogy úgy van, hogy amikor kijön a földből az erdőben,-mert oda ásták el-akkor elbujik egy fa gyökeréhez, valami játékot szorongat, mintha egy plüssmackót. Egy kislány rátalál, de nem bántja a zombicsaj. Először fél tőle mert csúnya, de rájön, hogy nem gonosz és segíti a zombicsajt, barátok lesznek.
Én talán hajlok azon halvány emlékem fele, hogy nem megölték a csajt, hanem brutálisan megverték, hogy mozogni sem tudott, azt hitték a bántalmazók, hogy meghalt, és még élve elásták.
Na, melyik film lehet ez?
az első bekezdésed valóban a Köpök a sírodra 2.
A 2. bekezdésed viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!