Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film?

Melyik ez a film?

Figyelt kérdés

Horror/dráma. Már nem tudom pontosan rég láttam, de egy kiscsajt, megvernek, meggyilkolják, és elássák, vagy már élve temetik el és úgy hal meg már nem tudom pontosan. De élőhalott lesz, kijön a földből, és le akar számolni az őt meggyilkolójával. Nem bánt senki mást, nem gonosz ő, csak a gyilkosra fáj a foga. Nem akarok hülyeséget írni, de mintha a saját apja végzett vele. Nemtudom.

És valahogy úgy van, hogy amikor kijön a földből az erdőben,-mert oda ásták el-akkor elbujik egy fa gyökeréhez, valami játékot szorongat, mintha egy plüssmackót. Egy kislány rátalál, de nem bántja a zombicsaj. Először fél tőle mert csúnya, de rájön, hogy nem gonosz és segíti a zombicsajt, barátok lesznek.

Én talán hajlok azon halvány emlékem fele, hogy nem megölték a csajt, hanem brutálisan megverték, hogy mozogni sem tudott, azt hitték a bántalmazók, hogy meghalt, és még élve elásták.

Na, melyik film lehet ez?

2023. aug. 19. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Köpök a sírodra
2023. aug. 20. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

az első bekezdésed valóban a Köpök a sírodra 2.

A 2. bekezdésed viszont nem.

2023. aug. 20. 10:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem az. Itt egy olyan 15 éves körüli lányról lehet szó. Mert amint modtam, itt élőhalott lesz a lány.
2023. aug. 21. 00:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Huu hát az a baj hogy nekem csak olyan rémlik hogy nem megverték hanem megerőszakolták a csajt🥲
márc. 17. 09:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy az a film. Melyik az?
márc. 17. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!