Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ma ki milyen filmet néz?

Ma ki milyen filmet néz?

Figyelt kérdés
2023. aug. 13. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Horror Channelt, most épp A hőlégballon megy. Nagyon izgalmas film. A nyolc fős társaság a hidegháború idején kettészakított Európa keleti felén rekedt, és szabadságáról álmodozik. Elképzelésük szerint – amely bár őrültnek tűnik, kivitelezni talán mégsem lehetetlen – egy hőlégballont építenek, amivel átjuthatnak a Berlini Fal felett. S bár a kezdeti kudarcokon ügyesen túlteszik magukat, idővel a STASI (Állambiztonsági Minisztérium) is megneszel valamit...
2023. aug. 13. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ma semmit, max függetlenség napját vagy terminator 2-t, mindegyiket hd-ban.
2023. aug. 13. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Kubai némafilmet.

Tudom, fura vagyok :D

2023. aug. 13. 20:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Megnéztem A római vakációt.
2023. aug. 13. 23:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Ma 2 régebbi sorozatot néztem. Befejeztem a 2 évad utolsó 2 részét a Secrets of Great British Castles című dokumentumfilmből (2x6 rész) és megnéztem még egy részt a Battle Castle with Dan Snow (szintén 6 részes) sorozatból is. Az első csak angol, a másik más kastélyokról szól: ki és mikor építette, milyen harcokba keveredett, hogyan jutottunk el idáig, ahol ma vagyunk. Kettőben magam is jártam (Conwy és Caernarfon), Edinburgh-ban már nem kaptunk jegyet, és van pár tervben is, főleg ezek után! Angliában élek, így megoldható néhány. És Youtube-oztam is egy kicsit, szokás szerint. A film ma este kimaradt.
2023. aug. 14. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!