A Pogány Madonna c. filmben, a Bujtor Istvánnal bunyózó rosszfiúkat alakító kaszkadőrökről mit lehet tudni?
Néhány éve megtudtam, hogy az a bajuszos strici, aki kést rántott a játéktermi verekedésnél, egy Hegyi László nevű kaszkadőr játszotta, aki négy évig volt Vas megyében egy Rönök nevű falu polgármestere.
Ki volt a többi? A filmben csak egyikről lehetett tudni a forgatókönyv szerinti nevét: Bajusz, mert hosszú bajusza volt. Ő mondta Bujtornak: Most fasírtot csinálunk belőled te suttyó. De, hogy mi a polgári neve, az a mai napig rejtély.
Találtam neked valamit. A film végén kiírták, hogy a Randori Kaszkadőrcsoport működött közre a produkcióban, s most leltem egy Lővi György nevű embert a Facebookon, aki tagja volt a csoportnak. Ő biztos meg tudja neked mondani, hogy ki volt Bajusz és a többiek. Keresd meg.
Kalmár Lajos volt "bajusz". A 70es évek végén, 80as évek elején Kispesten lakott. Volt egy Bosch nevü németjuhásza. Sokszor a József Atilla u. - Dobó Katica u.-i téren együtt volt velünk,9-10 évvel fiatalabakkal - mi ott bandáztunk...
Párszor voltam vele jiu jitsu bemutatón. '87ben elköltöztem, ezután néha összefutottunk...
2007ben távozott közülünk...
Kalmár Lajos életéhez annyi adalék, hogy pedofil volt. Konkrétan 12 és 14 éves korom között többször abuzált. Jiu jitsura jártam hozzá, felnéztem rá, apafigura volt nekem, megbíztam benne. Emellett tudomásom van róla, hogy egy másik lánnyal is ezt csinálta.
Amikor ma megláttam ezt a cikket, arra gondoltam, hogy ő is megkapta volna ugyanezt a büntetést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!