A Pogány Madonna c. filmben, a Bujtor Istvánnal bunyózó rosszfiúkat alakító kaszkadőrökről mit lehet tudni?
Néhány éve megtudtam, hogy az a bajuszos strici, aki kést rántott a játéktermi verekedésnél, egy Hegyi László nevű kaszkadőr játszotta, aki négy évig volt Vas megyében egy Rönök nevű falu polgármestere.
Ki volt a többi? A filmben csak egyikről lehetett tudni a forgatókönyv szerinti nevét: Bajusz, mert hosszú bajusza volt. Ő mondta Bujtornak: Most fasírtot csinálunk belőled te suttyó. De, hogy mi a polgári neve, az a mai napig rejtély.
Találtam neked valamit. A film végén kiírták, hogy a Randori Kaszkadőrcsoport működött közre a produkcióban, s most leltem egy Lővi György nevű embert a Facebookon, aki tagja volt a csoportnak. Ő biztos meg tudja neked mondani, hogy ki volt Bajusz és a többiek. Keresd meg.
Kalmár Lajos volt "bajusz". A 70es évek végén, 80as évek elején Kispesten lakott. Volt egy Bosch nevü németjuhásza. Sokszor a József Atilla u. - Dobó Katica u.-i téren együtt volt velünk,9-10 évvel fiatalabakkal - mi ott bandáztunk...
Párszor voltam vele jiu jitsu bemutatón. '87ben elköltöztem, ezután néha összefutottunk...
2007ben távozott közülünk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!