Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Pogány Madonna c. filmben,...

A Pogány Madonna c. filmben, a Bujtor Istvánnal bunyózó rosszfiúkat alakító kaszkadőrökről mit lehet tudni?

Figyelt kérdés

Néhány éve megtudtam, hogy az a bajuszos strici, aki kést rántott a játéktermi verekedésnél, egy Hegyi László nevű kaszkadőr játszotta, aki négy évig volt Vas megyében egy Rönök nevű falu polgármestere.

Ki volt a többi? A filmben csak egyikről lehetett tudni a forgatókönyv szerinti nevét: Bajusz, mert hosszú bajusza volt. Ő mondta Bujtornak: Most fasírtot csinálunk belőled te suttyó. De, hogy mi a polgári neve, az a mai napig rejtély.

2023. aug. 10. 20:52
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
A világon semmit.
2023. aug. 10. 21:07
 2/10 HalkHogen ***** válasza:
100%
Ha valóban érdekel, szerintem próbáld felkutatni a film készítői/szereplői közül még élő személyeket. Ők valószínűleg többet tudnak a stábtagokról.
2023. aug. 10. 21:16
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Nincs a film végén stáblista?
2023. aug. 11. 08:51
 4/10 HalkHogen ***** válasza:
100%

Találtam neked valamit. A film végén kiírták, hogy a Randori Kaszkadőrcsoport működött közre a produkcióban, s most leltem egy Lővi György nevű embert a Facebookon, aki tagja volt a csoportnak. Ő biztos meg tudja neked mondani, hogy ki volt Bajusz és a többiek. Keresd meg.

[link]

2023. aug. 11. 09:38
 5/10 A kérdező kommentje:
#3 Pont a stáblistából nem derül ki.
2023. aug. 11. 10:47
 6/10 anonim válasza:
100%
Kalmár Lajos kaszkadőr (RIP) játszotta "Bajuszt" , a helikopteres jelenet veszélyes részét is ő csinálta meg.
2023. aug. 31. 12:27
 7/10 Gyuszi1964 válasza:
100%

Kalmár Lajos volt "bajusz". A 70es évek végén, 80as évek elején Kispesten lakott. Volt egy Bosch nevü németjuhásza. Sokszor a József Atilla u. - Dobó Katica u.-i téren együtt volt velünk,9-10 évvel fiatalabakkal - mi ott bandáztunk...

Párszor voltam vele jiu jitsu bemutatón. '87ben elköltöztem, ezután néha összefutottunk...

2007ben távozott közülünk...

2024. ápr. 29. 13:53
 8/10 Gyuszi1964 válasza:
2024. ápr. 29. 14:00
 9/10 A kérdező kommentje:
#Gyuszi az életéről jó volna minél több részletet tudni, akár egy cikket is írni. A Bud Spencer-Terence Hill filmek mellékszereplőivel is külön foglalkoznak már.
2024. ápr. 30. 12:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Kalmár Lajos életéhez annyi adalék, hogy pedofil volt. Konkrétan 12 és 14 éves korom között többször abuzált. Jiu jitsura jártam hozzá, felnéztem rá, apafigura volt nekem, megbíztam benne. Emellett tudomásom van róla, hogy egy másik lánnyal is ezt csinálta.

Amikor ma megláttam ezt a cikket, arra gondoltam, hogy ő is megkapta volna ugyanezt a büntetést.

[link]

nov. 17. 17:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!