Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Moziba be lehet vinni enni/inn...

Moziba be lehet vinni enni/innivalót, ha film közben nem veszem elő?

Figyelt kérdés

Akár valami csomagmegőrző is jó, nem fontos hogy nálam lehessen.

Ma megyek (cinemacity) moziba.

A filmnek este 9 után lesz vége, amikor már nincs nyitva semmilyen bolt a plázában, hogy hazaútra tudjak venni innivalót, meg valami harapnivalót. A pláza csomagmegőrzője is bezár addigra, így ott nem tudom hagyni a holmim.

Ha előre veszek egy flakon innivalót, meg pár müzliszeletet, ilyesmiket, akkor a táskám mélyén bevihetem? Vagy otthagyhatom valahol amíg vége a filmnek?

2023. aug. 9. 13:29
 1/7 A kérdező kommentje:

Vagy ha a büfében veszek innivalót, akkor azt átönthetem kulacsba és elcsomagolhatom, azért már nem szólnak utána?

A film vége előtt most már nem akarok inni addig, szóval szerintem nagyon szomjas leszek a végére, nem akarok hazáig várni.

2023. aug. 9. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem motoznak meg a jegyszedők, bármit bevihetsz egy táskában. Mi nem a büfében szoktunk vásárolni, hanem a boltban veszünk enni és innivalót. Még soha nem volt probléma ebből.
2023. aug. 9. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
A táskádban azt viszel be, amit akarsz. Senkit se fog érdekelni az a pár müzliszelet meg a flakonos innivaló. Az olyanok miatt van csak ez a szabály, hogy nem vihetsz be máshol vásárolt enni-, innivalót, akik mekis kajával és hasonlókkal akarnak bemenni
2023. aug. 9. 14:31
 4/7 HalkHogen ***** válasza:
100%
Mindig viszek kulacsban innivalót meg normális ételt hazaútra (hambi, gyros, tortilla), mint hogy ott vegyem méregdrágán a nulla nachost vagy kukoricát. Sose érdekelt még senkit ott, hogy mi van a szatyromban, táskámban.
2023. aug. 9. 14:48
 5/7 A kérdező kommentje:
SZuper, köszi mindenkinek. :)
2023. aug. 9. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Elviekben tilos, mivel a mozik bevételének a legnagyobb részét pont a büfé adja. A gyakorlatban ritkán ellenőrzik.
2023. aug. 9. 16:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Be tudtam vinni, nem zavart senkit, igaz tényleg nem vettem elő a moziban. :)
2023. aug. 10. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!