Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a MÁSODIK legjobb...

Melyik a MÁSODIK legjobb Jurassic film?

Figyelt kérdés

Az első részt most hagyjuk ki, mert akkor igencsak egyhangú lenne a szavazás, tekintve hogy 100-ból 99 ember azt tartja messze a legjobbnak, teljesen jogosan.

De a többi rész közt (amelyeket mind kritizálni szoktak) már nincs ekkora egyetértés, szóval arra lennék kíváncsi, számotokra melyik a második legjobb Jurassic film?

2023. aug. 9. 10:57
A kérdező szavazást indított:
Jurassic Park 2.
Jurassic Park 3.
Jurassic World 1.
Jurassic World 2.
Jurassic World 3.
18 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehezen döntök, mert gyerekkorom óta a kedvenc filmjeim közt vannak a Jurassic Park filmek, hiába gyengébbek a folytatások, mint az első.

De felnőttként felhypeolódni, hogy lesz új és moziban látni fantasztikus élmény volt a Jurasssic Worldelső részét.

Konkrétan kb 10x láttam a Jurassic World-öt a megjelenésétől számított egy évben. Bármikor újra tudom nézni az első 5 részt, egyedül a legújabb az, amin nem tudtam élvezni, a többit mind imádom.

De talán a Jurassic World első részére szavaznék. Owent nagyon eltalálták Chris Prattel.

2023. aug. 9. 11:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én mindegyik részt nagyon szeretem, szóval elég nehéz dönteni. De talán a legjobban a Dominion tetszik, mert tisztelettel bánt az eredeti karakterekkel, ellentétben sok más felélesztett filmsorozattal (pl. Sikoly) és imádtam, ahogyan a szerves részévé válnak a történetnek a saját útjukon és nem az új, fiatal karakterekre ráakaszkodva, ahogyan a rebootokban szokás.

Csak azt sajnáltam, hogy habár már szabadok az ősállatok, ebből kb. alig tapasztalni valamit, mert visszazárják őket egy új "szigetre", ami a Biosyn völgy.

Remélem a jövőben a sztori nem ragad le annál, hogy be vannak mindig valahova zárva, mert így csak a Jurassic parkot ismételgetik folyton.

2023. aug. 9. 11:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a 2. legjobb film is a Jurassic Park. :D

Egyébként nehezen döntök az elveszett világ és a Bukott birodalom között, mert a Bukott birodalomban a többi jurassic world filmhez képest legalább voltak saját ötletek. Ritka szar, de saját ötletek.

Az Elveszett világ így sok év távlatában sajnos eléggé komolytalannak tűnik, főleg az első rész fényében és voltak bőven indokolatlan dolgok amik már a moziban is feltűntek, de van pár olyan erős jelenet, amit valamennyire elhomályosítja a hibáit.

2023. okt. 10. 21:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!