Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nincs fenn az Insidious...

Miért nincs fenn az Insidious 1. része fenn sehol?

Figyelt kérdés
Sem HBO max, sem netflix, sem amazon primeon nincs fenn az első rész soha. Az összes többit felrakják…
2023. aug. 6. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Ha beírod a googléba azt,hogy:"insidious 2010",akkor pillanatok alatt megtalálod a filmet.És már nézheted is..
2023. aug. 6. 22:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert egyik szolgáltató sem tudta/akarta megvenni a vetítés jogait Magyarországon.
2023. aug. 6. 22:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezért használok torrent oldalt, mert ott fent van. Csak mondom.
2023. aug. 7. 08:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Az a film a mozikban sem volt, magyarországi története a második résztől datálódik.
2023. aug. 7. 11:03
 5/9 anonim ***** válasza:

4

Nem a 2010-ben készült film az első rész?Csak mert úgy tudom az.Az pedig felelhető bizonyos oldalakon magyar szinkronnal.És a tévében is láttam már...

2023. aug. 7. 12:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Az a szinkron 2022-ben készült hozzá.:DDD Szóval ez egy ilyen utólagos behozás volt, mert jól teljesített a széria.
2023. aug. 7. 12:42
 7/9 anonim ***** válasza:

6

Oké.Ezt nem tudtam...De a kérdés szempontjából a lényeg az,hogy most már megtalálható és nézhető is az első rész..

2023. aug. 7. 13:02
 8/9 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

Igen, létezik magyarul, nemrég találkoztam vele. Nem elég, hogy késett bő 10 évet a szinkron, ráadásul a legjobb találat is sima sztereó 2.0-át jelzett. Kitett magáért, aki elkészítette! Jobban szeretem feliratosan nézni a filmeket, vagy magyar vagy angol felirattal, mert az is jobb, mint a szinkron. A mai világban, amikor mindenki angolul tanul az iskolában, nem éri meg a szinkronra várni és amiatt "parádézni". Egy amerikai vagy angol filmnél nincs jobb az eredeti hangnál, ami sokszor minőségben és hangzásban is jobb, mint a magyar.

2023. aug. 8. 00:59
 9/9 anonim ***** válasza:

A jó horrort ne nagyon keresd a streaming szolgáltatóknál.

A sok fosban, amit a Netflix kínál, van 100 ijesztés, amiből egy sem működik, míg az Insidious 1-ben van kb 3, ami viszont működik..

2023. aug. 16. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!