Miért nincs fenn az Insidious 1. része fenn sehol?
4
Nem a 2010-ben készült film az első rész?Csak mert úgy tudom az.Az pedig felelhető bizonyos oldalakon magyar szinkronnal.És a tévében is láttam már...
6
Oké.Ezt nem tudtam...De a kérdés szempontjából a lényeg az,hogy most már megtalálható és nézhető is az első rész..
3-as vagyok
Igen, létezik magyarul, nemrég találkoztam vele. Nem elég, hogy késett bő 10 évet a szinkron, ráadásul a legjobb találat is sima sztereó 2.0-át jelzett. Kitett magáért, aki elkészítette! Jobban szeretem feliratosan nézni a filmeket, vagy magyar vagy angol felirattal, mert az is jobb, mint a szinkron. A mai világban, amikor mindenki angolul tanul az iskolában, nem éri meg a szinkronra várni és amiatt "parádézni". Egy amerikai vagy angol filmnél nincs jobb az eredeti hangnál, ami sokszor minőségben és hangzásban is jobb, mint a magyar.
A jó horrort ne nagyon keresd a streaming szolgáltatóknál.
A sok fosban, amit a Netflix kínál, van 100 ijesztés, amiből egy sem működik, míg az Insidious 1-ben van kb 3, ami viszont működik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!