Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi történt az emberekkel?...

Mi történt az emberekkel? (Részletesebben lent)

Figyelt kérdés
Ugye most jelent meg valami Barbie film, vagy nem tudom micsoda, mert nem követem ezt a franchise-ot, de a lényeg hogy valami van. És azt veszem észre, hogy felnőtt, illetve majdnem felnőtt emberek (férfiak is) mennek el megnézni ezt a valamit, többek között PamKutya Márk is. És ezt így komolyan nem értem miért. Tudtommal a Barbie egy kislányoknak kitalált játék, hogyhogy ilyen nézői is akadnak ennek a filmnek? Valaki felhomályosítana légyszi, hogy miért lett divat kislányfilmeket nézegetni felnőtt embereknek, mert én egyáltalán nem értem...

2023. aug. 6. 16:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16%

Ha erre gondolsz, mindig voltak és mindig is lesznek divatnyomorékok, akik csak azért lelkesednek valami iránt, mert éppen felkapott és trendi villogni vele.

Aztán 2 év után már úgy emlegetik, mint életük legnagyobb baklövését.

Legalább a pózerkék leállnak a Wednesday szerről, és visszavedlenek rózsaszín libává. Erre tökéletes volt egy ilyen kontra.

2023. aug. 7. 15:07
 12/16 anonim ***** válasza:
65%
11-es igen sajnos ebben van valami. Nem rég mindenki Wednesday girl volt most meg mindenki Barbie girl. Hát szomorú ha valakinek nincs saját személyisége vagy érdeklődésiköre és a tömeg után megy mindig. Akit igazán érdekelt ez most és tényleg Barbie fan, annak felejthetetlen lesz ez a többi meg elfelejti amint lecsengett az egész. Bár az is benne van hogy azért sokan nőttek fel Barbieval és a nosztalgia miatt mentek el a filmre. Én a húgommal és az egyik unokatestvéremmel néztem meg a filmet. Az egész gyerekkorunkat végig Barbieztuk, láttuk az összes mesét stb és úgy voltunk vele hogy ezt is látnunk kell. Plusz én a mai napig nem tudtam “kinőni” Barbiet és így felnőtt fejjel vadászom a különlegesebb gyűjtői darabokat. Bár most olyanokat is láttam akik a film után mentek Barbie babát venni maguknak. Ez is lehet őszinte hogy tényleg úgy érezték szeretnének maguknak és bele akarnak vágni a gyűjtésbe, mert jól esik a belső gyereküknek és a film megadta ehhez a kezdőlöketet, de biztosan ebben is vannak divatmajmok akik csak azért vettek ilyesmit, mert sokan mások is és mehet róla a tiktok/YouTube videó. Meg a másik hogy jóval a film előtt is készült Barbie felnőtt ruházat is, de aki ilyet felvett azt megszólták vagy furcsán néztek rá most meg úgy viszik a Barbies cuccokat mintha ingyen lenne.
2023. aug. 8. 06:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A mozifilm pont nem kislányoknak szól. Nem véletlenül kapott 12-es korhatáros besorolást. Ahogy már előttem is írták komoly témákat feszeget a film.
2023. aug. 9. 16:23
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
,,Most van valami film, ahol van valami, de nem tudom miről szól, de elmennek rá emberek és ezt így komolyan nem értem miért. Miért van ez?"
2023. aug. 10. 20:08
 15/16 A kérdező kommentje:
Tizennégyes, élvezed, hogy kiforgathatod mások szavait?
2023. aug. 11. 13:24
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez a film nem gyerekeknek készült, hanem a felnőtteknek. Köze sincs a korábban kiadott szép Barbie tündérmesékhez, egészen másról szól. (És ha már szóba hozzád, a Barbie girl című zene sem kislányoknak szól. Ha lefordítod magyarra az eredeti szövegről, át is jön, az nem is a kislányok játék babájáról szól, hanem egész másról.)
2023. aug. 11. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!