Melyik az a film/sorozat, amin mindenki sírva nevet, te viszont mosolyogni sem tudsz rajta?
Nálam 2 ilyen játszik, magyar filmek közül az Üvegtigris, külföldi közül pedig az Ace Ventura és az Istenek a fejükre estek.
Lehet az én humorommal van a baj, de számomra ezek a filmek annyira erőltetett poénokat és jeleneteket tartalmaznak, ami nálam a szánalmas kategóriába tartozik. Persze nem leszólás, aki szeretné persze nézze, ez csak az én véleményem.
Scrubs. Bocsi, angolul néztem, és nem vagyok biztos a magyar címében. Az a dokis sitcom.
A humorával még nem is lett volna baj, viszont irtózok a kórházaktól. Így hiába ajánlották sokan, én viszolyogva ültem végig az első két epizódot, de tovább nem bírtam.
Pedig ezek még kategóriájukban a jobbak közé tartoznak.
Nem is tudom, ami ilyen amit említesz, meg se marad nagyon még a címe sem... talán a másnaposok, meg az Adam Sandler filmek 90%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!