Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a film/sorozat,...

Melyik az a film/sorozat, amin mindenki sírva nevet, te viszont mosolyogni sem tudsz rajta?

Figyelt kérdés

Nálam 2 ilyen játszik, magyar filmek közül az Üvegtigris, külföldi közül pedig az Ace Ventura és az Istenek a fejükre estek.

Lehet az én humorommal van a baj, de számomra ezek a filmek annyira erőltetett poénokat és jeleneteket tartalmaznak, ami nálam a szánalmas kategóriába tartozik. Persze nem leszólás, aki szeretné persze nézze, ez csak az én véleményem.

2023. aug. 4. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Scrubs. Bocsi, angolul néztem, és nem vagyok biztos a magyar címében. Az a dokis sitcom.

A humorával még nem is lett volna baj, viszont irtózok a kórházaktól. Így hiába ajánlották sokan, én viszolyogva ültem végig az első két epizódot, de tovább nem bírtam.

2023. aug. 4. 18:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ezek még kategóriájukban a jobbak közé tartoznak.

Nem is tudom, ami ilyen amit említesz, meg se marad nagyon még a címe sem... talán a másnaposok, meg az Adam Sandler filmek 90%-a.

2023. aug. 4. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Jóbarátok
2023. aug. 4. 19:01
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Rém rendes család, Familia kFt, Jim Carrey - Rob Schneider - Adam Sandler filmjeinek nagy része
2023. aug. 4. 19:09
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
Family guy
2023. aug. 4. 20:09
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Igazából bármelyik sitcom, amiben alávágott nevetés van. Nem nagyon tudom élvezni. A Jóbarátokat pedig szeretném szeretni, talán majd egyszer megfordul ez bennem.
2023. aug. 4. 20:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Így jártam anyátokkal, Hangyák a gatyában, az Amerikai pite és klónjai.
2023. aug. 4. 21:02
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Az összes konzervröhögéses sitcomtól kiütéseket kapok.
2023. aug. 5. 18:23
 9/10 anonim ***** válasza:
29%
Csengetett, Mylord?, Hallo, hallo, Rém rendes család, Egy rém rendes család Budaesten, Familia Kft.
2023. aug. 5. 20:00
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Friends
2023. aug. 6. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!