Mi ennek a filmnek a címe?
Azt hiszem az egyik csatornán láttam korábban a filmet, melyben egy fiú hazautazik a szüleihez mert a faluról szeretne dokumentum filmet készíteni. Azonban egy falubéli barátja és a lány akivel közösen forgat meggyőzik, hogy inkább a faluban történt szörnyű esetről forgassanak. El is kezdik, majd minél jobban beleássák magukat annál világosabbá válik, hogy rossz embert vádoltak meg sok évvel azelőtt és valójában a fiú szülei álltak az erőszak és a halálesetek mögött.
Körülbelül ennyi rémlik a történetből, de bárhogyan kerestem nem találtam a filmet. Kérlek segítsetek, hogyan kereshetném, vagy ha a címet tudja valaki azért nagyon hálás lennék.
#6 Igen, én is hajtogattam ezeket a ChatGPT-nek, de nagyon értetlen volt. Egy csomó más filmet is feldobált, ez a kettő volt a legközelebb a leíráshoz... :(
Próbáltam én is keresni a leírás alapján és bár szerintem nem találtam meg, megtetszett két film keresgélés közben, amiket meg fogok nézni. :) Leírom a címüket, mert aztán lehet, hogy mégis ezek között lesz:
Summer Of '84
I Know My First Name Is Steven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!