Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kaphatok angol sorozat címeket...

Kaphatok angol sorozat címeket tőletek?

Figyelt kérdés

Tehát 9.es vagyok és gimnáziumba járok. Be vagyok sz@rva az angoltól és az angol érettségitől. Mert ugyanis általánosba nagyon sz@r tanárunk volt.

Nekem kéne egy jó pár angolos sorozat cím. Amit nézve fejlődhetnék. Erre fizetni nem szeretnék. Feliratos is jöhet. Sőt az volna a legjobb.

Pl.: angolul beszélnek és be lehet kapcsolni az angol feliratokat is. Nekem a célom az hogy 4es de inkább 5ös érettségit tegyek még angolból is. Ha tudnátok ebben nekem segíteni akkor nagyon boldog volnék. Még annyi, hogy a témájuk lehet bármi.

Vígjátek, horror, krimi, stb.

Köszönöm hogy elolvastátok.

2023. júl. 27. 06:24
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Nyelvi előkészítőre jársz, nyugi. Miért parázol?

[link]

2023. júl. 27. 08:39
 2/4 anonim ***** válasza:

A Testőr( a BBC sikersorozata)

Peaky Blinders

2023. júl. 27. 17:39
 3/4 A kérdező kommentje:

1. Köszönöm szépen a motivációt.

Lehet egy picit túlreagálom. 😊😉

2. Köszönöm a tippeket.

2023. júl. 30. 11:16
 4/4 anonim ***** válasza:
77%

A lányom úgy csinálta, hogy egy sorozatot első évadát 6-szor nézte meg 13 évesen. Először magyar felirattal, majd angollal kb 2-szer, majd elhagyta azt is, és felirat nélkül többször. Aztán elkezdett könyvsorozatot olvasni ugyanígy, nem egyszer hanem többször ugyanazt egymás után. Most 17 éves és könnyedén letette a C1-es felsőfokút. Minden szabadidejét az angolba nyomta bele annyira, hogy 1 évet kihagyott a suliból orvosi okok miatt, aztán átment olyan gimnáziumba, ahol otthonról tanulhat, de ettől még kitűnő eredménnyel nyomja végig. Szóval évek óta nem zavarta senki abban, hogy ezt elérje.

Nyilván nem mindenki képes ezt megcsinálni, de ezt csak azért írtam, hogy van remény. Ha időd adsz neki, ha belemerülsz, tudni fogod. Napi 3-4 óra és röhögve ez lesz a legjobb jegyed. Én a 80-as években orosz nyelvi tagozaton érettségiztem. 15 óránk volt 2 hét alatt, rengeteg házival. Órákat töltöttem minden nap csak az orosszal és akkor kevés orosz nyelvű adás létezett. Újság, nyelvtan, szavak, olvasás. Akkora 5-öst kaptam, hogy csak na! Mellette hetente többször zeneiskolába jártam, hétvégén fellépéseink is voltak az ottani zenekarral. Szóval ebből azt akartam kihozni, hogy időd arra van, amire te akarod. Ha ez fontos, akkor ezzel foglalkozz, ne a haverokkal, ne mással.

2023. aug. 1. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!