Aki làtta a Wednesday-t, szerintetek Tyler vagy Xavier?
Figyelt kérdés
#wednesday #tyler #xavier2023. júl. 24. 22:43
1/10 anonim válasza:
Melyikük főz jobban? Szerintem Xavier.
2/10 anonim válasza:
#1 ne viccelj, tyler biztos hogy jobban főz
3/10 anonim válasza:
Eleinte Tylernek drukkoltam, de amikor kiderült, hogy Tyler átverte Wednesday-t, és Xavierre próbálta terelni a gyanút, akkor Xavier hirtelen sokkal szimpibb lett.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat
2023. júl. 26. 21:37
5/10 anonim válasza:
Milyen szempontból? Szimpátia szempontjából? Nekem Xavier volt kezdetektől fogva a szimpatikusabb.
6/10 anonim válasza:
Xavier, ez egyértelmű!
Tyler, most attól függetlenül, hogy hide, a kezdetektől taszított.
8/10 anonim válasza:
Sosem fogom tudni eldönteni. Alapvetően pontosan ugyanazon a dobogón állnak.
9/10 anonim válasza:
Tyleren mit lehet enni?! Olyan girnyó, nagy gülü szemekkel. Szerintem a szája is büdi ránézésre. Meg öreg is, ha most nem csak a karaktert, hanem a színészt nézzük: 30 éves + homár. Xavier sokkal normálisabban néz ki. És akkor a tulajdonságaikra ki sem tértünk.
10/10 anonim válasza:
Hát nem tom. Szerintem jól néz ki, és honnan veszed, hogy büdi a szája? Jó, az oké, hogy öreg, de nem néz ki annyinak, az meg, hogy meleg semmit nem változtat ebből a szempontból. Xavier normálisan néz ki, de sovány, tiszta vékony lábai vannak. Nem kritizálom, mert jól néz ki, csak mondom, hogy ennyiből ő is ugyanaz. A tulajdonság pedig szerintem egy ekkora sorozat alatt nem jön át teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!