Mi az ételme a film végének?
Figyelt kérdés
vmelyik nap megnéztem a silent hillt (halott város) és a végén, hogy hazamegy a lány az anyjával a házba, ami homályos, másik kép meg már, hogy az apát mutatja a 'fényes' házban, odasüt a nap, meg minden :D és nem értem ezt... :S2010. okt. 14. 15:10
1/4 anonim válasza:
szerintem meghaltak a kislány és az anyja is,és másik dimenzioban voltak,én legalábbis így értelmeztem,de ha valaki nem ért egyet írja meg,mert nagyon zavaros egy film...
2/4 anonim válasza:
igen ok meghaltak es szellemkent vannak ott de az apa nemlatja oket.
3/4 A kérdező kommentje:
ó nagyon köszi mind2töknek :D ^^ igazatok van :D nekem is zavaros film... köszi
2010. okt. 15. 15:42
4/4 anonim válasza:
egyet értek a film végével,de akkor ugy látom,hogy csak az én elvont agyamnak volt egyértelmű:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!