Filmek/sorozatokat amik tetszhetnek nekem? (Többi lent)
Főbb szempontok:
-Ne legyen túl régi avagy ha régi akkor:
-Jó minősége legyen. (Vannak olyan régi filmek, amik nézhetetlenek a minőségük miatt)
-Nem feltétel de előny: Legyen fent Netflixen/Disney+on
Milyen filmeket/sorozatokat keresek?
1. Olyat, ami arról szól, hogy létezik élet a Földön kívül is, és ezek -más különböző bolygók/dimenziók- bemutatása.
Példának: a Family Guyban van egy olyan rész, ahol Brian és Stewie különböző dimenziókba utaznak.
2. Olyat, ahol egy vagy több ember (vagy akár az egész emberiség) nagyon nagy IQ-val rendelkezik avagy az agyuk több mint 20%-ékát tudják használni.
Példának: Lucy című film.
3. Olyat, ahol xy számú embert "ledobnak" egy lakatlan szigetre és mint egy játék, túl kell élniük, össze kell játszaniuk avagy épp egymás ellen kell harcolniuk a tulélésért.
Példát itt nem nagyon tudok mondani, talán a Netflixes "10 ember egy szigeten" című sorozat.
Ezeknek a mixe is jó akár, avagy ehhez hasonlókat.
Például én szívesen megnéznék egy olyan filmet/sorozatot, hogy az emberiség nem a szerint van csoportosítva, hogy ki milyen gazdag avagy szegény, illetve kinek mennyi hatalma van, hanem a tudás szerint.
Pl nem lenne pénz, hanem akinek nagy az IQ-ja/tudása, azoknak egy jobb élet jár.
Itt a "3%" című sorozatot tudnám mondani példának, de ez a sorozat amilyen jól kezdődött olyan rossz lett a későbbi részekben.
Lassan már én adok film/sorozat tippeket, szóval inkább befejezem az írást 😂
Viccet félretéve, aki tud ilyesmi filmeket vagy sorozatokat, az kérem ossza meg velem/velünk egy zöld pacsit tudok adni cserébe!
Köszönöm előre is!
Lopott idő
Szexmisszió
Kocka
Gattaca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!