Milyen meleg filmek vannak?
Figyelt kérdés
Személyes kedvencem az Isten országa, és a Kszi Simon. Tudtok ajánlani?2023. júl. 16. 16:52
1/24 anonim válasza:
Tűzforró Alabama
Dante pokla
Forró rágógum
Inferno
Szahara
Forró szél
Joe és a vulkán
Tűzhányó
Sivatagi lavina
Bab'Aziz - A sivatag hercege
2/24 anonim válasza:
A "Túl a barátságon" nem az? Sose láttam, csak mintha azt mondták volna róla. Ha nem az, akkor bocs!!!
3/24 A kérdező kommentje:
#1 Szakadok xd Ez jó volt. Inkább meleg srácokról, férfiakról szólókat keresek de díjazom.
2023. júl. 16. 17:12
4/24 anonim válasza:
Van, aki forrón szereti
Heves jeges
Fahrenheit 451
Macska a forró bádogtetőn
5/24 anonim válasza:
3
Legenda
A tartalomban ugyan nem említik;de a filmben az egyik fivér előszeretettel fajtalankodik más férfiakkal.
6/24 anonim válasza:
A legismertebb valószínűleg a "Túl a barátságon" (2005), de eddig a legnagyobb kortárs siker valószínűleg a "Portré a lángoló fiatal lányról" (2019), esetleg a Sud pralad (2004)
7/24 anonim válasza:
Imák Bobbyért
Nem túl romantikus, de a homoszexuális közösséggel kapcsolatos témákat feszegeti.
8/24 A kérdező kommentje:
Igen, láttam de köszi.
2023. júl. 16. 19:40
9/24 anonim válasza:
I love you Phillip Morris
Oscar Wilde szerelmei
10/24 anonim válasza:
A Köszi, Simonnak van sorozata. A helyszín ugyanaz, de mások a szereplők (kicsit benne van Simon is). Love, Victor a címe. Szerintem nagyon aranyos.
Tudom, filmet kértél, de nagyon tudom ajánlani a Fülig beléd zúgtam sorozatot is, az is szintén aranyos sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!