Hol tudom megnézni legálisan online a Harry Potter filmeket, eredeti hanggal, magyar felirattal?
Figyelt kérdés
2023. júl. 13. 23:37
2/6 Huddersfield válasza:
netflix, amazon prime, de ezek mind elofizetesesek.
Pluto tv (ingyenes applikacio kb 50 csatornaval) még jol johet, szoktak lenni hetvegek amikor bizonyos sorozatokat (pl Twilight or HP or Fast and Furious) ismetelgetik 24 oraban
3/6 Huddersfield válasza:
2nd vagyok.
Netflixre fel tudsz iratkozni egyszeri 30 napos ingyenes fiokkal is - en a helyedben vpn-t hasznalnek, hogy az angol / usa verziora tudjal felregisztralni... a magyar feliratot ezzel sajnos nem tudom garantalni de ha a magyar Netflixre iratkozol fel akkor pedig tudod a nyelvi beallitasokat az igenyeidnek megfeleloen beallitani
4/6 anonim válasza:
#3 Bő két éve nincs ingyenes próbaidőszaka a Netflixnek.
5/6 Huddersfield válasza:
#4 En Angliaban elek, es itt volt meg marciusban, ezert is irtam, hogy "en a helyedben vpn-t hasznalnek, hogy az angol / usa verziora tudjal felregisztralni..."
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!