Szerintetek melyik az a filmsorozat (vagy esetleg filmsorozatok), amit már túlnyújtanak a végtelenségig és úgy érzitek, hogy sosem lesz vége?
Netflixen a Béranyasag.
Max 5 részbe bele lehetett volna tenni, de ez 24 részes volt.
En a torok Tiltott gyumolcsot nem birtam vegignezni
.azt se tudom megy -e még vagy mi van vele.iszonyat hosszu.
Akkor ugye a klasszikus Baratok kozt az ami mar nagyon uncsi volt,jo hogy vege lett.
Szappanoperak kozul a Vadmacska.Valamikor tavaly kezdtek adni az izaura tv-n es meg mindig megy.minden nap.ugy erzem sosem lesz vege .
Big Bang Theory
Vészhelyzet
De vannak olyanok is amiket még néztem volna csak lecsökkent a színvonal
Walking dead
Illetve vannak azok a sorozatok amikre nem untam rá és nincs az a befejezettség érzés, csak simán véget értek és/vagy elkaszálták őket
The Expanse
24
A tiltott gyümölcsöt mikor alihanék elmentek én is abbahagytam 😭
Akármennyire is szeretem a grace klinikát már régen be lehetett volna fejezni. Jobb lett volna ha spinoffot csinálnak új rezidensekkel és vendég színészekkel a régi gárdából.
Most néztem végig a gyilkos elméket de annak is az utolsó 3 évada nagyon rossz volt. Most amit újrakezdtek viszont megint nagyon jó. Jót tett nekik a szünet
Nem sima sorozat volt a kérdés.
Nálam a John Wick, Halálos iramban mindenképp ilyen, hirtelen ez a kettő jutott eszembe.
Ebben az esetben
(A már említetteken túl)
Rendőrakadémia 2-től
Die hard 5
Jurassic park 3-tól
Transformers 2-től
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!