Tud ajánlani valaki valami igaz jó horror filmet?
Figyelt kérdés
Nagy horror film fanatikus vagyok és az évek alatt rengeteg klasszikust is láttam mint a ragyogás,démonok között 1-2,insidius stb. Már annyira atragtam magam a horror filmek világban hogy teljesen elfogytak a jó filmek,amiket pedig meg nem láttam azok nagyon alá lettek pontozva és rengeteg rossz kommentet kaptak. Néztem már probakent 1-2 alul értékelt filmet,de a kommentek többsége általában igaz. Szóval azt hiszem minden klasszikot láttam de remelem tudtok mondani néhány jó ötletet amik igazán parás és izgis filmek. Rémálom az elm utcában,poltergeist,péntek 13,texasi láncfűrész, fűrész,sikoly,bye bye man,végső állomás,az árva,álomcsapda stb. Ezeket mind láttam és valami ezekhez hasonló izgalmas,ijesztő horrort keresek. Kevés eséllyel de remelem azért megtudtok lepni. :) ;)2023. júl. 10. 00:03
1/9 anonim válasza:
ami tényleg jó:viasztestek
ami "olyan rossz hogy már jó": malignant
ha meg meg akarsz lepődni: tokyo gore police, frankenstein's army
amugy a hellraiser filmek még jók, ha inkább a klasszikusok érdekelnek
✌️
3/9 anonim válasza:
A pokol bugyra, Ők, X, ezek a nagyon wtf kategóriás filmek :D Meg ott van az Egészség ellenszere, az nagyon elgondolkodtató beteg film.
Illetve én a fehér éjszakákat tudnám mondani, de az sokaknak nem jön be.
Ha meg klasszikusról van szó akkor nálam a Chucky nyerő.
4/9 anonim válasza:
Videodrome
Jákob lajtorjája (1990)
A dolog (1982)
Nosferatu(1922)
Testrablók támadása (1978)
Álomküzdők(1984)
Phenomena(1985)
Sóhajok (1977)
A vesszőből font ember (1973)
Tenebre
Ómen
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi tippeket. Azt elfelejtettem hozzátenni hogy ha lehet magyar szinkronost szeretnék nézni.
2023. júl. 10. 10:58
6/9 anonim válasza:
Fresh, Pearl, Come with play, Ha kialszik a fény, Gonosz halott feltámadás, Engedj be, Az út, Jack házat épít, A látogatás
7/9 anonim válasza:
REC, Descent, Midsommar, Event Horizon, Cabin in the Woods, Vvitch, Alien
8/9 Effini válasza:
39-es ügy
Ördögűzés Emily Rose üdvéért
Evil dead-ek
Ördögűző 1
Smile
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!