Gondoltátok volna, hogy a különben dühbe jövünk(vanília elfogyott) eredetileg spanyol film?
Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 18:50
1/4 anonim válasza:
Marmint a Bud Spencer - Terence Hill-fele, elso es egyetlenre gondolsz? Azt se tudtam mostanaig hogy csinaltak egy remake-et belole, bar az IMDB-s ertekeles (3.2/10) alapjan nem sokat vesztettem.
2/4 anonim válasza:
Eddig a kérdésig, pontosabban az #1-es válaszig én se tudtam, hogy készült belőle egy remake-reboot, de ezek után mindenképp megnézem majd!
A kérdésre válaszolva nem, mindkettő olasz gyártású film, legfeljebb a sztori spanyol a helyszín miatt, ugyanis Madrid külvárosában játszódnak!
3/4 qkker1 válasza:
"de ezek után mindenképp megnézem majd!"
Inkább ne nézd meg, borzalmas!
4/4 anonim válasza:
#3, ezt légyszi hadd döntsem el én magam!
Amúgy meg olvastam a tartalmát, és nem tűnik rossznak, főleg ha az eredetit vesszük alapul. Szerintem inkább az a baj, hogy sokan az eredeti legendás párost hiányolják belőle, ami részben érthető is, és ez valószínűleg nagyban elvonja a figyelmüket a film lényegéről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!