Az Avatar miért ment rá ennyire a látványra?
Igazából nincs semmi sztorija az egésznek.
Az még, hogy a női szereplők erősebbek mint a férfiak megbocsátható.
De hogy a gyerekek is simán elverik azokat a katonákat akiktől retteg a bolygó hát elég gagyi. Amúgy is ez a gyerek szál tök felesleges.
Nekem amik tetszettek régi filmek csak hogy néhányat említsek Die Hard (régiek 1-3) vagy a Jó a Rossz és a Csúf.
Vagy felvetődik bennem a kérdés: hogy hozhatott nagyobb bevételt ez a film mint mondjuk a Gyűrűk Ura: A két torony (szerintem ez volt a trilógia legjobbika) és mellesleg nekem az a film látványra jobban tetszett mint az Avatar.
Ez kb. olyan volt mintha elmennék valami távoli szigetre egy luxusnyaralásra, de a vizet meg nem érzem. Szóval nesze semmi fogd meg jól. Bár ha lett volna valami normális sztori akkor lehet máshogy tekintek rá.
Vagy én vagyok a boomer??
Nem vagy boomer, csak más filmeket szeretsz. Mindenki mást szeret. Nekem pl a Gyűrűk ura semleges, nem utálom, csak sosem fogott meg igazán, ez ilyen.
Ettől függetlenül az, hogy ilyen látványt kaphatunk, főleg moziban az lenyűgöző, ez egy élmény. A sztorival kapcsolatban nekem is bőven vannak fenntartásaim, de az itt szó szerint másodlagos.
A gyerekek alatt, akik elverik őket egy másik népet értesz, akik nagyobbak és erősebbek, mint az emberek. Ebben semmi meglepő nincs. A félelem pont azon alapszik, hogy az emberek, akik odalátogatnak milyen szándékkal jönnek és ezért miket tesznek meg. Gátlástalanok és fegyverekkel jönnek. Lehetsz te bármekkora, bármilyen kemény, ha az, akivel szemben állsz bármire képes, + fegyvere van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!