Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy tetszett a legújabb...

Hogy tetszett a legújabb Indiana Jones film, a Sors Tárcsája? Jobb lett a 4.-hez képest?

Figyelt kérdés

2023. júl. 2. 18:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%
Nem értem , hogy kerültem egy univerzumba veled, lehet, most töltöm a büntetésem.
2023. júl. 21. 11:14
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

1-es

Azt hallottam, hogy 65 millió dollárt kapott érte. Szerinted szégyellnie kellene magát, mert felkérték és ennyiért elvállalta? Szerintem jól tette és magasról letojja, hogy nekünk mi a véleményünk.

Nekem amúgy tetszett ez a rész is. Szerintem megérdemelne több folytatást is, nyilván nem az "öreggel". Abszolút James Bond kategória ez a sorozat.

2023. aug. 8. 01:18
 13/15 Kroms ***** válasza:
Csak elemzéseket és kritikákat néztem róla, de abból elég sokat. Azok alapján egyértelmű, hogy ez is csak egy feminista propagandafilm, ahogy a legtöbb másik dizni "remekmű" is az utóbbi években.
2023. aug. 8. 19:08
 14/15 anonim ***** válasza:

13

Józsi bácsi, inkább menjen vissza kapálni!

2023. aug. 8. 19:42
 15/15 Kroms ***** válasza:

Köszönjük az "értelmes" hozzászólást.

2023. aug. 11. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!