Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik film vagy sorozat...

Melyik film vagy sorozat lehet ez?

Figyelt kérdés
Egy jelentetre emlékszem belőle. Ősemberek foglyul ejtették a főszereplők társait és őket akarták megmenteni. Barna (sivatagos) helyen játszódott ez a jelenet. Azt hiszem, hogy dinoszauruszok is voltak benne.

2023. júl. 2. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az Utazás a Föld középpontja felé / Az elveszett világ valamelyik feldolgozása.
2023. júl. 2. 14:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Biztosan nem az utazás a föld középpontja felé az, nem vígjáték volt.

Az elveszett világot én is nézegettem, de alig van róla videó az interneten és nem tudom biztosan. Hasonló a hangulata, de nem sok mindenre emlékszem belőle, 15 évvel ezelőtt láthattam.

2023. júl. 2. 14:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Közben eszembe jutott még egy részlet : ürüléket kentek magukra valamiért. Legalábbis azt hiszem, hogy ebben a jelenetben volt ez is.
2023. júl. 2. 14:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Az Utazás a Föld középpontja felé egy kalandregény Jules Vernétől, amit jó pár filmben és sorozatban feldolgoztak ezen a cimen és az Elveszett világ címen is. És igen, olyan rész is van benne amikor ürüléket kenve magukra bújnak el egy dinoszaurusz elől, szóval biztos vagyok benne hogy ezek közül valamelyik.
2023. júl. 2. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!