Insideraccon kérdése:
Melyik Medicopter részben van benne Gesztesi Károly?
Figyelt kérdés
Olvasom most a bulik balhék sztorik című könyvét amiben mesél arról,hogy szerepelt benne viszont én nem találom neten valaki nemtudja hanyadik részeben szerepel ?2023. júl. 2. 00:31
1/3 medicopter117 válasza:
Láttam párszor ezt a sorozatot de van pár maffiás rész és amit leírt abbóp nehéz következtetni DE az utána lévő írásban van egy kulcs mondat. A morcos hajós kapitány. Az a rész az 5.évad és 6.évad eleje között játszódik. Maffiás rész van a 4x4-ben és az 5x2-ben. Plusz van egy maffiás rész még vhol az ötödik évadban illetve van egy rész szintén az ötödik évad vége hatodik évad elején ahol szervkereskedőket játszanak. Érdemes lenne átpörgetni a részeket, de ha esetleg tudok pontosítani akkor írok. Épp a negyedik évadot nézem
2/3 anonim válasza:
Én láttam már az összes részét többször is, de nem emlékszem, hogy szerepelt volna benne. Maximum azt tudom elképzelni hogy szinkronizált 1-2 epizódban.
3/3 anonim válasza:
Nem SZEREPEL benne, hanem szinkronizál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!