A Legenda vagyok c. filmben nem értem ezt a jelenetet?
Figyelt kérdés
Van egy jelenet mielőtt még meghal a kutyája. Utaznak a kocsiban és arról beszél a kutyájának hogy ma van a szülinapja és ha bulit rendez neki a kutya, akkor szóljon. Na és ekkor a "Fred" nevű bábut aki a video tk-ban szokott lenni, meglátja egy épület előtt. És kipattan a kocsiból, elkezd vele kiabálni hogy mit keres ott, ha él akkor mondja meg stb majd lelövi. Láttam már többször a filmet, de ezt a jelenetet sosem értettem. Most akkor ő vitte oda a bábut és úgy tesz mintha meglepődne hogy ott van, vagy a szörnyek?2023. júl. 1. 01:20
2/3 anonim válasza:
A szörnyek vitték oda.
Mielőtt megkérdeznéd, a filmet egy könyv alapján csinálták és abban jobban ki van fejtve.
3/3 anonim válasza:
Nekem meg az a furcsa hogy van az a jelenet amikor éjszaka a fürdőszobában kuporognak a fürdőkádban a kutyával,puskával a kézben mert kint az utcán a szörnyek üvöltve randalíroznak(vagy mit csinálnak olyankor?),majd reggel az ágyában ébred.
Minden éjszakájuk ilyen?Csak bizonyos időpontig buliznak kint és miután elcsendesülnek kijönnek a kádból és bebújnak az ágyba?
Annyi minden van abban a házban,miért nem tesz ki egy biztonsági kamerát és látná van-e ok elrejtőzni?
Vagy ott van a ház alatt a laboratóriuma,oda is elbújhatnának a fürdőszoba helyett.Bár az sem bombabiztos az utolsó jelenet alapján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!