Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor jelent meg/fog megjelenn...

Mikor jelent meg/fog megjelenni a Dr. Szöszi 3?

Figyelt kérdés
Rákerestem, de nem találtam a megjelenéséről információt, csak annyit, hogy 2023. De mikor jelent meg/fog megjelenni? Kíváncsi lennék, mert az anyukámmal nagyon megnéznénk. Az előző 2 rész nagyon bejött nekünk, és várjuk a 3.-at is, de nem tudjuk, hogy mikor jön ki, ezért kérdezem meg.

#sorozat #film #drszöszi
2023. jún. 26. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Egy márciusi cikk szerint a forgatókönyv még nincs készen, figyelembe véve az írást, a castingot és az előgyártás összes többi csínját-bínját, a filmet valószínűleg csak 2025-ben mutatják be, esetleg 2024 végén, ha a részletek egy kicsit hamarabb összeállnak.
2023. jún. 27. 15:13
 2/6 A kérdező kommentje:
De amint írtam 2023 van a megjelenéséhez odaírva. Nézd meg te is, én annyit tudok, hogy nem vagyok vak, és tudom, hogy mit láttam.
2023. jún. 27. 15:24
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ebben itt van, első bemutató dátuma 2023. Meg is nézheted. Annyit megint elmondok, nem vagyok vak.

2023. jún. 27. 15:25
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Nem feltételeztem. Ezt is láttam: [link] De a véleményemet az alapján írtam: [link]
2023. jún. 27. 15:58
 5/6 A kérdező kommentje:
És hol van az, hogy 2023. március?
2023. jún. 27. 17:59
 6/6 anonim ***** válasza:
84%

Az első nagy kép fölött van a dátum, hogy mikor frissítették a cikket.

ez a sor: BY ALLYSSA CAPRI GOLDEN UPDATED MAR 5, 2023

2023. jún. 27. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!