Hogy keressek meg egy filmet, aminek nem emlékszem a címére?
Sziasztok!
Meg szeretnék találni egy filmet viszont nem tudom egy szereplőnek sem a nevét, akik benne szerepeltek…
Úgy emlékszem török film volt (bár ez sem 100%) úgy emlékszem, hogy tini fiúkról, lányokról szólt nyári szünet volt és a társaságból az egyik fiú és az egyik lány egymásba szeret, viszont a lány először óckodik az egésztől mert a lány idősebb mint a fiú. A végére nagyon egymásra találnak és összejönnek! Fontos, hogy a Netflix-en néztem, de bárhogy keresem nem találom! Remélem tud valaki segíteni!
Ez leírás alapján romantikus tini filmnek hangzik, nincs ilyesmi kategória netflixen? Úgy talán könnyebben meglenne. Plusz gondolom jelzi, ha valamit láttál.
Hacsak nem szedték le azóta. Sajnos a filmet én sem tudom ennyiből.
Meg tudod nézni a netflixen, hogy miket néztél korábban:
Profile -> Account -> Itt a PROFILE & PARENTAL CONTROLS-nál válaszd ki a saját profilodat -> Viewing activity -> View
Ha még azt is tudod, hogy nagyjából mikor láttad a filmet, akkor azon a környéken keresgélj időben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!