Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy keressek meg egy filmet,...

Hogy keressek meg egy filmet, aminek nem emlékszem a címére?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Meg szeretnék találni egy filmet viszont nem tudom egy szereplőnek sem a nevét, akik benne szerepeltek…

Úgy emlékszem török film volt (bár ez sem 100%) úgy emlékszem, hogy tini fiúkról, lányokról szólt nyári szünet volt és a társaságból az egyik fiú és az egyik lány egymásba szeret, viszont a lány először óckodik az egésztől mert a lány idősebb mint a fiú. A végére nagyon egymásra találnak és összejönnek! Fontos, hogy a Netflix-en néztem, de bárhogy keresem nem találom! Remélem tud valaki segíteni!

2023. jún. 22. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez leírás alapján romantikus tini filmnek hangzik, nincs ilyesmi kategória netflixen? Úgy talán könnyebben meglenne. Plusz gondolom jelzi, ha valamit láttál.

Hacsak nem szedték le azóta. Sajnos a filmet én sem tudom ennyiből.

2023. jún. 22. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg így megtalálod:

[link]

2023. jún. 22. 20:03
 3/5 CcAaSs válasza:
100%

Vagy ezek között...

[link]

2023. jún. 23. 08:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Meg tudod nézni a netflixen, hogy miket néztél korábban:

Profile -> Account -> Itt a PROFILE & PARENTAL CONTROLS-nál válaszd ki a saját profilodat -> Viewing activity -> View

Ha még azt is tudod, hogy nagyjából mikor láttad a filmet, akkor azon a környéken keresgélj időben.

2023. jún. 23. 10:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha megtalálod, légyszi írd meg a nevét, én is megnézném.
2023. jún. 24. 22:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!