Tényleg nagyon kínos az, hogy 12 éves korom óta a H2O a kedvenc sorozatom? Most 16 vagyok (lány), de még mindig szívesen nézem.
Figyelt kérdés
Egyébként alapjáraton nem érdekelne mit gondolnak mások csak egyszer kérdezték, hogy nekem mi a kedvenc sorozatom és a kortársaim ilyen Family Guy meg ilyeneket mondtak én meg féltem bevallani, hogy nekem a H2O még mindig...Amúgy a Semmi közepén-t is szeretem, az a másik kedvenc, csakhogy még mindig tart ez a H2O-s korszak is.2023. jún. 20. 09:52
11/14 anonim válasza:
Nincs semmi gond vele. Mindenkinek más az ízlése, mindenki mást szeret. Én 24 éves fejjel is megnéztem az összes részét. De így 26 évesen is nézek meséket is ha olyan kedvem van.
12/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz!
Én még néha így 25 évesen is le ülök nosztalgiázni😅
13/14 anonim válasza:
Annak idejen amikor en voltam 16,imadtam.akkor meg a Jetix adorol neztem(talan Jetix volt a neve)most 30 vagyok es neha leulok nezni.rengeteg emleket elohoz
14/14 anonim válasza:
Par baratnommel (20+) ha egyutt toltjuk az idot, es valamit kozosen akarunk nezni, akkor az esetek 80%-ban gyerekkorunk kedvenc meseit, sorozatait neztuk ujra. Mulan, big time rush, toy story stbstb. Ezzel egyaltalan nincs semmi baj, de ha mondjuk dora a felfedezot neznel, es hasonlo kaliberu, kifejezetten kisgyerekeknek gyartott musort, na az picit fura lenne mar
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!