Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Netflix fiok levalasztas?

Netflix fiok levalasztas?

Figyelt kérdés

5 fős legnagyobb előfizut nézünk/néztünk 3 kulonbozo háztartásból ha úgy tetszik. Ezért egy ideje, egy hete talán folyamatosan sír hogy erősítsük meg a háztartást stb és kidobálja a másik 2 profilt, én vagyok a host, engem egyedül nem, én erősítgetem meg őket újra és újra. Valahol pár napja kidobta, illetve egyszer olvastam is valahol máshol is hogy 1000Ft ért ki lehet emelni egy-egy accountot és minden tartalommal együtt külön fiókként kezelné, a funkció neve profilátvitel.

Ezt telefonon nem adta ki de gépen igen, belépek az átvinni kívánt profilba, profilátvitel pont, kér új emailt-jelszót, majd valamiért a 3 sima csomag közül akarja hogy válasszak. Tehát látszólag szó nincs 1000Ft os átvitelről, vagy legalábbis én nem találom, kb azt akarja hogy regisztráljon be újra mindenki és külön fizessenek elő. Valaki fel tudna világosítani hogyan is működik mindez?

Köszönöm!

2023. jún. 12. 08:49
 1/3 anonim ***** válasza:

A Netflix álláspontja világos: nincs többé ingyenebéd, azaz a jogosulatlan jelszó-megosztást ezzel a technikával blokkolja. Már hónapok óta erről szólnak a hírek. Az öt felhasználós előfizetés egy háztartáson belül értendő. Tehát ha van egy öttagú család, mindenkinek lehet külön fiókja, de egy IP cím alatt. Az IP címek véletlenszerű ellenőrzésével fel tudja deríteni a rendszer, ha a fiókok nem egy háztartáson belül oszlanak meg. Ilyenkor kidobással figyelmeztet a rendszer, hogy mindenki fizessen elő külön.

Amíg egy helyen osztozkodtok a fiókon, addig nincs macera. Ha pedig külön háztartásban él valaki, nincs oka rá, hogy más fizessen elő helyette. Ennek különben magától értetődőnek kellene lennie.

2023. jún. 20. 22:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt en ertem, de letezik ez az 1000Ft os fiok levalasztas? Meg fel is ajanlott valami t 990-ert de nem talalom, max ugy engedne kivinni a profilt hogy egy zsir uj teljes aru fiokot hozat letre vele
2023. jún. 23. 07:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Erről bővebben a Netflix ügyfélszolgálata tud felvilágosítást adni.

help pont netflix pont com/hu/

2023. jún. 24. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!