Hány èvadja van a Colombó sorozatnak?
Ès hány külön rèsz kèszült a sorozat mellett?
Mert mèg mindíg látok olyan rèszeket amiket mèg soha.
Pedig gyerekkoromban minden hèten nèztük a nagyszülőkkel tv-be.
Összesen 69 epizód.
Két bevezető rész, valamint 10 (más forrás szerint 13) évad.
Én is így vagyok vele. A 15 éves lányom mindig csodálkozik, mit tudok ezen nézni, mikor itt a Netflix, az HBO, meg a Disney csatorna... 😂
Hát nálam Colombo vezet meg mindig.
Nem függenek össze, tehát nem “évad”.
Mindegyik önálló, befejezett, egymástól független tösténet.
Van akinek Bud Spencer van aki Peter Falk cult fan. Utóbbi legalább rèszben magyar származású.
Nem is fogjak úgyse megèrteni a fiatalok. Ahhoz abba a korban kellett volna nekik is èlni.
Mai szemmel ebbe a rohanó világba engem pont megnyugtat az a règi lassú tempó ès a maga 70-es 80as èvek szabad Amerikája amiben játszódik. (mennyire más világ volt az)
Viszont nem folyik patakokba a vèr ,nem megrázó nem beszèlnek benne csúnyán. Már az elejèn tudod pedig ki a gyilkos. Csak az a kèrdèses min bukik le.
Szerintem is jó kis filmek ,ès visszadja a règi családi hangulatot mikor összeültünk nèzni a műsort azon a kèt csatornán. Este otthon volt mindenki ès ráèrt a másikra időtszakítani.
Talán ezèrt látjuk más szemmel ezt a règi sorozatot. 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!