Miért nem emlékszik már senki azokra a régi, jó mesefilmekre amiket anno adtak a Tv-ben?
Múltkor is megemlítettem az oszt. társaimnak az ÍT-t, mire rögtön lededóztak. Tanárom persze mellém állt, azt mondta, hogy 20 év múlva többen emlékeznek majd erre a kis űrlényre, mint mondjuk a Nem fogadott hívás c. horror filmre.
Régi mesék alatt ilyeneket értek: Pumukli, Süsü a sárkány, Mézga család, Hupikék Törpikék(ez az rtl-en azért szokott menni), A nagy hohohohorgász, Gyermekrablás a Palánk utcában(én ezt le szeretném tölteni, mondanátok címet - ingyenest.) Meg ha tudtok olyan mesét amit itt nem írtam le, akkor írjátok le kérlek. Ezek jobban vonzanak, mint a horror sztorik és nem érdekel ha ettől dedósnak mondanak.
Én emlékszem, és nagyon szerettem a régi rajzfilmeket, nemzetiségre való tekintet nélkül.
Dínó Lovagok
Dini a kis dinoszaurusz
Tömlöcök és sárkányok
Kobold Kópék
Jamie és a csodalámpa
A varázsceruza
Fergully - Az utolsó esőerdő
Blinky Bill (nem a sorozat)
Cindy meséi
Volt egyszer egy erdő
Mese Rockkal
Mumin
Ezüst Nyíl (jó ez nem való annyira gyerekeknek, de azért öt éves fejjel megnéztem)
Maja a méhecske
Minden kutya mennybe megy
4 dínó New Yorkban
Punky Brewster
A hegy gyomrában
A bolygó kapitánya
Tükseböki és pajtájai
Juharfalvi történetek
Káposztafalva lakói
Az ágon ülő macska meséi
Hódpapa meséi
Gargantua
Bobobók
Bunjee kalandjai
Asterx és Obelix (nem a film)
Mosómacik
A Bosco léghajó kalandjai
A hercegnő és a kobold
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!