Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet ennek a filnek a...

Mi lehet ennek a filnek a címe? Help!😭

Figyelt kérdés

Tehát arról szól hogy van ilyen testesebb fiú benne. Kb 20-25 éves. Fehér habos krémszerű anyagot dobálnak és lőnek egymásra. Pl amikor fográsnál és borbélynál voltak akkor is megtámadják őket ilyen habbal.

Van benne olyan jelenet is amikor egy fiú takarít és a szekrényből elővesz egy kendőbe csomagolt cipőt. Asszem zene is van közben.

Na meg olyan is van ahol az a testesebb kb 20 éves fiú felidegesíti magát és ordíbál.

Ott volt akkor egy biliárd asztal is.

Én ezt kb 8 éve láttam utoljára és sokszor meg is néztem mert tetszett.

Kazetán vagy DVD-n láttam.

Aki tudnekem segíteni annak hálás volnék mert nagyon szeretem ezt a filmet és nagyon hiányzik.

Köszönöm ha segítek nekem és ha tudtok.

2023. jún. 3. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

Mi a hab szerepe?

Miről szól a film?

2023. jún. 3. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A Tűz esetén c. filmben van hasonló jelenet, mikor bombát csinálnak a poroltókból.

[link]

2023. jún. 3. 21:08
 3/3 A kérdező kommentje:

1.A hab szerepe az az hogy dobálják, lövik egymásra ezt a habos valamit és egy kisebb közöség (ahol van az a testesebb 20 év körüli is.) Kb 20-25 éves fiú akik probálják megállíta i ezt. Szmoking ott hordta szépen voltak felöltözve.

2. Köszönöm a tippet de sajnos ne az.

Pedig amúgy nagyon jó film tudom zakantnak hangzik a hab miatt. De amúgy jó.

2023. jún. 4. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!