Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok ennél rosszabb...

Tudnátok ennél rosszabb filmet mutatni?

Figyelt kérdés

[link]

Köszönöm!

2023. jún. 1. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem szívesen nézném meg, ha ennyire sz.r, de a legsz.rabb, amit én eddig láttam, az a Wounds:

[link]

De sokan nem szeretik a Mother!-t sem. Nekem sem tetszett, de az legalább sokkolt valamennyire meg emlékezetes volt.

[link]

Pocsék, Zs kategóriás filmnek meg az alábbit tudnám ajánlani. Egy démon megszáll egy pinyátát (egy pinyátát érted! :D), majd elkezdi levadászni a szigeten a csajokat és pasikat.

[link]

2023. jún. 1. 17:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szarember(Monsturd)

Ebben egy sorozatgyilkos élő szarkupaccá változik.

-----------------------

Gyilkos koton (1996)

Zombihódok támadása (2015)

Ezeknek a címe gondolom magáért beszél...

2023. jún. 1. 18:05
 3/8 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
100%
Birdemic: Shock and Terror 2010
2023. jún. 1. 18:20
 4/8 anonim ***** válasza:

The Gingerdead Man (2005)

Ebben a filmben egy kivégzett gazember lelke belereppen egy mézeskalácsfigurába....

2023. jún. 1. 18:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Ajánlom neked youtube-on a RetroShock csatornát, ott aztán válogathatsz kedvedre!

Ha nekem kéne egyet választanom, akkor plusz egy pont a Birdemicre. Azóta sem bírtam feldolgozni hogy valaki ezt komolyan gondolhatta :D

2023. jún. 1. 19:05
 6/8 anonim ***** válasza:

A Birdemic és hasonló Zs filmeket nem gondolták komolyan a készítők sem. Ezek direkt trash filmek. Az ilyeneket érdemes külön kezelni szerintem.

Pl ott a Moonfall, amit tényleg komolyan vettek és egy rakás kaka... Vagy az új texasi láncfűrészes.

2023. jún. 2. 00:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Örökség
2023. jún. 2. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Üvegtigris

Sharknado

Quiet Man

2023. jún. 3. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!