Tegnap láttam a viasztesteket és nagyon tetszett, hasonló beteg horrort tudnál ajánlani?
Figyelt kérdés
Nem hittem volna, hogy egy ilyen régi film tetszeni fog. Már bánom, hogy nem előbb néztem meg. Egy jó kis horrort keresek ami ijesztő, beteg, de ne legyen démonos olyat írjatok légyszi.2023. máj. 31. 12:41
3/6 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy azért az ilyen klasszikus filmeket már láttam :D
2023. máj. 31. 16:07
4/6 anonim válasza:
Hát egy 18 éves film réginek számít már? Na mindegy..
Videodrome
1000 halott háza
Egy kés filozófiája
Mártírok
Phenomena
5/6 anonim válasza:
Nekem a Másvilág volt egy nagy filmélmény. (Nicole Kidmannel a főszerepben). Mondjuk az inkább thriller mint horror.
Hívatlan vendég
Hívatlanok
Tükrök
Kísértetjárás Connecticutban
Félhomály
Azonosság
Ha tényleg beteg filmet akarsz látni, akkor nézd meg a Cradle of Feart. Jónak nem jó film, betegnek nagyon beteg.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszike, megnézem őket.
2023. máj. 31. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!