Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ilyen sorozatot vagy filmet...

Ilyen sorozatot vagy filmet valaki tud írni?

Figyelt kérdés
Leginkább krimi, thriller és horror kategóriában szeretnék olyan filmet vagy sorozatot, amiben furcsán viselkedő / rossz oldalon álló jóképű elegáns férfi a főszereplő. Lehet furább film is bármit megnézek, ha tudtok ilyesmit azt megköszönöm! :)
2023. máj. 29. 20:10
 1/5 A kérdező kommentje:
Esetleg olyan is jöhet amiben egy csoport van valami erdős helyen/ elhagyatott házban, horror kategóriában. Tudom hogy szinte minden horror ilyen, de amik híresebbek azt már kb mind láttam. :S
2023. máj. 29. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kalifornia - A halál nem utazik egyedül

Fordul a kocka (No One Lives,2012)

A leselkedő

Mr.Brooks

Az erdei fantom

D-Tox

A bunker(2001)

A helyőrség

Ház az erdő mélyén

2023. máj. 29. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ca$h - A visszajáró

Amnézia (2014)

2023. máj. 29. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fekete tó
2023. máj. 30. 00:24
 5/5 anonim válasza:
86%
Nem tudom mennyire ápolsz közeli, vagy távoli kapcsolatot az animekkel...de a Death Note egy eléggé lebilincselő krimi anime, ami kicsit szakít a szokásosan animes klisékkel és eléggé érdekfeszítő és izgalmas krimi.
2023. máj. 30. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!