Mi a kedvenc filmed?
Szemfélnyvesztők I, II
Viharsziget
A hetedik
Volt egyszer egy vadnyugat (1968)
Mechanikus narancs (1971)
A vad banda (1969)
A szamuráj (1967)
Conan, a barbár (1982)
Agyfürkészők (1981)
#1-es vagyok. Nagy problémák lehetnek a fejekben, ha egy melyik a kedvenc filmed kérdésre adott választ lepontoznak. Talán jobban tudják, hogy melyik a kedvenc filmem, mint én?
Btw kihagytam, de a John Wick és a jó öreg Bud Spencer és Terence Hill filmek is nagy kedvencek.
Igen, sajnos vannak ilyen emberek, akik szeretik lepontozni az ilyen válaszokat, mert esetleg Nekik nem tetszenek azok a filmek! Nekik nem, de mások ízlését ne akarják már felülbírálni!
A Bud Spencer - Terence Hill filmeket én is szeretem, de azokból is nagy kedvenceim:
Piedone Afrikában
Szuperzsaru
És megint dühbe jövünk
Kincs, ami nincs
Nincs kettő négy nélkül
Bűnvadászok
Amúgy műfajtól és évjárattól függetlenül sok kedvenc filmem van, amik első blikkre mindig beugranak:
Taxi 1,2
Padlógáz (Autobahnraser)
A hajsza (1994)
Féktelen száguldás (1997)
Hajsza a győzelemért
Vissza a jövőbe-trilógia
Frekvencia
Ház a tónál
Apád-anyád idejöjjön! (1998)
Instant család
Kutyabajnok
Oscar (1991)
Holiday
Godsend - A teremtés klinikája
Robotzsaru (2014)
Rés a pajzson
True Lies - Két tűz között
Utánunk a tűzözön
Illetve pár kivétellel majdnem az összes karácsonyi film, legalábbis amiket eddig láttam!
Nincs egy kimondott kedvenc, így inkább néhány, ami szerintem magasan kiemelkedik a mezőnyből:
- Hajsza a győzelemért
- Gyűrűk ura trilógia
- Sötét lovag trilógia
- Avatár
- Életrevalók
- Good Will Hunting
- Alien 1-2
#4-es vagyok. Néhányat sajnos még én is kifelejtettem:
Meseautó (2000)
Későnérők
Gyerekszomorító igen
Felkoppintva
Eredet
Éjjeliőr a hullaházban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!