A Marvel univerzumépítése egyre nehezebben követhető?
Figyelt kérdés
"Mind a 26(!) készülő film és sorozat az MCU-ban"
https://www.youtube.com/watch?v=8q6qBbaGxcs
2023. máj. 13. 08:07
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Is-is
14 szavazat
2/7 madi111 válasza:
Igen. A mennyiség fontosabb lett a minőségnél. Kérdés, hogy a közönség meddig lesz vevő rá. Egyelőre még úgy látszik, hogy igen. És amíg veszik, addig jönni fognak a filmek futószalagon.
3/7 anonim válasza:
A kérdés úgy szól, hogy egyre nehezebben követhető-e. Szerintem nem. A minőségromlás nem egyenlő azzal, hogy nehezen követhető-e vagy sem.
4/7 madi111 válasza:
A minőség nem feltétlenül, de a mennyiség igen.
5/7 anonim válasza:
De mennyiség eddig is bőven volt. Az első 23 filmig tudták követni az emberek, most pedig nem?! Nekem ez nem tűnik logikusnak. Az, hogy jönnek ki sorozatok is, nem bonyolítja, csak a formátum más.
6/7 anonim válasza:
Én már évekkel ezelőtt elvesztettem a fonalat, hogy hol tart ez az egész DC vs. Marvel.
Aza legnagyobb baj, hogy nem tudnak semmi újat kitalálni.
Batman és Superman filmeket, folyamatosan tolják a nagyközönség elé, de egyre rosszabbak. Minden a látványvilágra megy, a többi meg nem számít.
Színészitehetség nulla, a forgatókönyv, úgyszintén.
Én vissza tértem, a 1980-70-60 filmekre, akkor még tudtak filmet csinálni.
7/7 anonim válasza:
Én pár éve Marvel fan voltam, de ezzel az idősíkos baromsággal sikeresen elvesztettek, azóta nem érdekel, ostobaság lett az egész, követhetetlen, értelmetlen, tele töltelék karakterekkel meg nonszensz sztorikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!