Wednesday Addams szép?
Figyelt kérdés
Majd én is leírom, csak nem akarok senkit befolyásolni a saját véleményemmel. Kíváncsi vagyok más mit gondol róla.2023. máj. 12. 08:50
11/22 anonim válasza:
Én imádom a gót stílust, de nem tetszik a karakter külseje. Nem fogott meg. Meg nem is kapok fangörcsöt, ha meglátom Jennát
12/22 anonim válasza:
Inkább szexis, dögös. Nekem nagyon tetszik.
13/22 Hintalow válasza:
Melyik inkarnaciója? A Christina Ricci által megformált szerintem jobb volt.
14/22 A kérdező kommentje:
"Melyik inkarnaciója?"
A mostani, legutóbbi, Jenna Ortega féle. A Christina Ricci által megformált még kislány volt.
2023. máj. 13. 08:16
15/22 anonim válasza:
Christina Ricci szerintem sokkal szebb nő, nekem mindigis ő lesz Wednesday. De persze nekem akkor volt a gyerekkorom, mikor ő volt, szóval ezt az újvonalast nem is néztem meg. Persze képeket meg trailert láttam.
16/22 anonim válasza:
Szép, csak alacsony. Illetve jobban is tetszik mint maga a szinésznő, gondolom a smink teszi.
17/22 A kérdező kommentje:
155 cm. De az miért baj? Amúgy én is így vagyok vele, hogy sokkal jobban tetszik, mint Jenna Ortega alapból.
2023. máj. 22. 08:32
18/22 A kérdező kommentje:
Ígértem, hogy én is válaszolok a kérdésemre: Számomra ő a leggyönyörűbb lány, akit valaha láttam. Nekem ő az etalon. Nagyon sajnálom, hogy ő csak egy kitalált karakter és nem valóságos személy. Külsőre is tetszik, az alkata, az öltözködése, minden. És a tulajdonságai is szimpatikusak. Jó néhány dolgot túltoltak, szándékosan eltúloztak a forgatókönyvben. De alapvetően nagyon tetszik, imádom.
2023. máj. 25. 16:57
19/22 A kérdező kommentje:
Viszont Jenna Ortega annyira nem jön be. Nem csúnya lány ő sem, de egy vigyori ternedi kiscsaj, az én szememben nem olyan nagy extra. Wednesday viszont annál inkább!
2023. máj. 25. 16:59
20/22 anonim válasza:
Kérdező ilyen csajt sokat találsz rockerek, emosok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!