Valami újszerűt.Mondjuk Darh Vader versus Predator.
2023. máj. 1. 12:27
2/8 anonim válasza:
Dave Filoni alkotását, kíváncsi vagyok mire megy a mozifilmekkel mert sorozatok terén mutatott egy és mást. Kb. garancia a SW élményre és nem feltétlen lesz biztonsági játék sem.
2023. máj. 1. 13:31
3/8 anonim válasza:
Dave Filoni meg a "nem feltétlen biztonsági játék"? :D
Eddig pont hogy jól bevált receptekre főzött fel mindent, nem nagyon mert kísérletezgetni, mint mondjuk az Andor vagy az Utolsó Jedik
2023. máj. 1. 13:48
4/8 anonim válasza:
Várom is meg nem is ezeket, majd jönnek, ahogy jönnek.
2023. máj. 1. 17:59
5/8 anonim válasza:
#3 Az Utolsó jedik nem volt sem kísérleti, sem újító film. Azzal a filmmel egyszerűen csak megerőszakolták az egész Star Wars univerzumot.
2023. máj. 6. 15:49
6/8 anonim válasza:
5: Remélem tudod, hogy a magadfajtád által egekbe magasztalt és megmentőnek tartott Dave Filoni ezt rohadtul nem így gondolja ;) És igaza is van, a TLJ rengeteget merített abból, amit Filoni az Erőről bemutat a TCW-ben és a Rebelsben. Persze a hater szemüveget levenni és elgondolkodni egy filmről tudom, hogy nehéz.
Filoni saját bevallása szerint szintén sokat tanult Rian Johnsontól, és a mai napig beszélnek: [link]
Én amúgy keresztül kasul ismerem a SW univerzumot, és a TLJ top 3 film számomra. Semennyire sem erőszakolta meg az univerzumot, csak bővítette azt.
2023. máj. 6. 16:43
7/8 anonim válasza:
5: Mé, az jobb vót, hogy Luke a régi loreban már egy Isten volt mindenféle tanítás nélkül?
2023. máj. 6. 21:07
8/8 anonim válasza:
7: A vicces az, hogy amúgy a TLJ-ben is kb. isteni ereje van, amit meg is mutat a film végén. Csak egyesek nem bírják megemészteni, hogy itt nem egy Gary Stu-nak ábrázolták, aki mindig a lehető legjobb döntést hozza, és nem tud hibázni :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!