Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Más is így néz sorozatot?

Más is így néz sorozatot?

Figyelt kérdés
Hogyha egy sorozatnak kijön egy új évada akkor az egész sorozatot elkezdem újra nézni az első évadtól, mert elfelejtem pár hónap után, hogy mi is történt a sorozatban. Más is ezt csinálja vagy ti nem felejtitek el és értitek, hogy miről is szól az új évad?

2023. ápr. 26. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Is-is. Néha újranézem, néha nem, de ez a sorozat hosszától is függ. Ha nagyon hosszú akkor fixen nem. Plusz ez nem csak attól függ, hogy sokat felejtettem-e addigra, hanem ha élveztem akkor jó újra megnézni és hangulatba jönni az új évadhoz.
2023. ápr. 26. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem mert akkor minden évadnál újra kéne néznem az egészet és ennyi időm nincs ilyen sok sorozat mellett
2023. ápr. 26. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem. Az új évad első részének nézése közben általában beugrik hogy mi volt az előzmény. Ha nem, mindig egyszerűbb elolvasni egy összefoglaló évadkritikát, tele van vele a net. Vagy vannak Youtube-on recap videók amik összefoglalják 10-20 percben az addig történteket.
2023. ápr. 26. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Addig nem kezdek el sorozatot, amíg nem tudom, hogy vége. Hogy lezárták! Minden más elpazarolt idő! Ongoing sorozatot nézni időfecsérlés, mert ha törlik, akkor hiába nézted, nem lesz befejezve. Ezért csak lezárt sorozatot nézek, egyben.
2023. ápr. 26. 14:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Rendszeresen nem csinálom így. Vagy a teljes sorozatot nézem egyben vagy megnézem, amíg megvan, utána nem rögtön akkor, amikor kijön a következő, hanem összevárok több évadot és akkor vagy egy határozott törésponttól kezdem újra vagy ha olyan kedvem van, akkor a legelejétől.
2023. ápr. 26. 14:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nézek sorozatot,akkor leginkább olyant ami már befejeződött.Így meg lehet nézni egymás után az egészet.
2023. ápr. 26. 16:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem nézem újra, nincs időm. Néha elfelejtem, de nem baj, majd közben rájövök, hogy mi is volt.
2023. ápr. 26. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!