Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a White...

Mi a véleményetek a White Lotus 2. évadáról?

Figyelt kérdés
Bennetek milyen gondolatokat ébresztett, ha ébresztett? Illetve mi a véleményetek Cameron-Daphne és Ethan-Harper kapcsolatáról?

#white lotus
2023. ápr. 25. 15:29
 1/1 anonim ***** válasza:

SPOILER!!

Nekem nagyon tetszett, jobban mint az első. A karakterek, és maga a szex, mint központi téma is sokkal érdekesebb volt.

Taniát kiírni szerintem eszméletlen nagy hülyeség volt. Ő a lelke az egész sorozatnak.

Igazából egyik párnál sem értem, hogy miért vannak még együtt. Cameron amellett, hogy nyálcsorgatóan szexi, egy patkány. Daphne nem hagyja magát, nem akar áldozattá válni, ezért ő is csalja a férjét, ráadásul a gyerekük is mástól van.

Ethan egy fokkal jobb, mint Cameron, de ő is egy pöcs. Nem is érdekli a felesége, szexelni sem akar vele, csak akkor jut eszébe, hogy ja amúgy neki van egy neje is, mikor azt feltételezi, hogy az megcsalta a legjobb barátjával.

Harper tűnik a legjózabann karakternek, de nem értem, miért akar egy ilyen semmilyen házasságban maradni. Az sem világos, hogy miután megtalálta a koton papírját, miért nem csinált balhét egyből, ehelyett miért vágott fejeket napokig. Cameronnal is sok értelme volt összefeküdni..

2023. máj. 3. 19:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!