Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek melyik halálos kitérő...

Debremart kérdése:

Kinek melyik halálos kitérő rész a kedvence?

Figyelt kérdés
Inkább zárták volna a 6. résszel minthogy a 7. rész kijött volna mert az nagyon sz@r volt, teljesen elrugaszkodtak az eredeti történettől. Nekem személy szerint a 6. rész a kedvencem. Igaz, csak az első 3 rész az, ami ténylegesen követik egymást, A 4. része az oké, hogy próbálja bemutatni, hogy hogyan kezdődött az egész, de nagyon sok kérdés merül fel a többi része kapcsán is. Szóval olyan mintha egymásra épült volna, de közben mégsem. Erre azért egy picit odafigyelhettek volna jobban, mert nekem pl. nem egyértelmű az sem, hogy ki is volt az apa. Meg egy kicsit össze is folynak a részek, ha próbálok visszaemlékezni. Hiába néztem meg most másfél hét alatt az összes részt. De személy szerint a 6. rész volt az, ami kiemelkedő volt.

2023. ápr. 25. 11:16
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
6
7
13 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a második.

Az első részt szerintem elrontotta az, hogy Eliza Dushkut becastingolták és nem merték megölni a karakterét. Pedig egyértelműen nem ő volt a főszereplő és többször olyan helyzetbe került, amikor a barátait már megölték. Szerintem átírták miatta a forgatókönyvet. Pl. miért van az egyik gyilkos ágyára kötözve, amikor fel fogják darabolni? Korábban a barátját a hentesasztalra tették. Szóval nagyon látszik, hogy át lett írva.

A második sem sokkal jobb, mert valamiért a texaszi láncfűrészest majmolja, de a film első része jó, néhány merészebb csavarral, pl. amikor megölik a fájnöl görl típusú lányt lényegében a legelején és a trash karakterek maradnak tovább életben.

A többi szerintem már egyáltalán nem jó. A 7. résszel az a legnagyobb baj, hogy unalmas, mint a fene. A korábbi részekben meg mindig volt valamennyi humor, mert a degeneráltak mókásak is voltak és nem vette magát túl komolyan. A 7. rész gyilkosai a vadászcsizmájukat sem pucolhatnák a beltenyészett degeneráltaknak, annyira cringek.

2023. ápr. 25. 12:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát a 4. részt az nagyon bosszantóan humoros volt. Nagyon ideges lettem az áldozatokra, egy idő után a belterjeseknek szurkoltam. :D Nagyon segghülyék voltak, ott volt hogy kinyírhatják őket és inkább nem tették :"D
2023. ápr. 25. 14:10
 3/3 anonim válasza:
67%
Az első rész az ikonikus. A horror alapja és meghatározó szerepe van a 2000-es évek filmjei között. Rendre közvetítik a tv-ben is. Igazi legenda.
2023. jún. 8. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!