Kinek melyik halálos kitérő rész a kedvence?
Nekem a második.
Az első részt szerintem elrontotta az, hogy Eliza Dushkut becastingolták és nem merték megölni a karakterét. Pedig egyértelműen nem ő volt a főszereplő és többször olyan helyzetbe került, amikor a barátait már megölték. Szerintem átírták miatta a forgatókönyvet. Pl. miért van az egyik gyilkos ágyára kötözve, amikor fel fogják darabolni? Korábban a barátját a hentesasztalra tették. Szóval nagyon látszik, hogy át lett írva.
A második sem sokkal jobb, mert valamiért a texaszi láncfűrészest majmolja, de a film első része jó, néhány merészebb csavarral, pl. amikor megölik a fájnöl görl típusú lányt lényegében a legelején és a trash karakterek maradnak tovább életben.
A többi szerintem már egyáltalán nem jó. A 7. résszel az a legnagyobb baj, hogy unalmas, mint a fene. A korábbi részekben meg mindig volt valamennyi humor, mert a degeneráltak mókásak is voltak és nem vette magát túl komolyan. A 7. rész gyilkosai a vadászcsizmájukat sem pucolhatnák a beltenyészett degeneráltaknak, annyira cringek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!