Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi értelme annak hogy a...

Mi értelme annak hogy a filmekben akár 10 percen keresztül énekelnek, vagy valami idegesítő zene megy??

Figyelt kérdés
Ez csak engem idegesít ennyire?? Ráadásul általában valami nagyon hülye zene vagy ének, amit még át tekerni is fárasztó nem értem minek tesznek bele ilyeneket. Disney plusom van jelenleg nem én fizetem de már néha úgy felhúz hogy le mondanám ha én fizetném. Ez nem idegesít más embereket??

2023. ápr. 22. 20:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

húzós ejszaka az el royale ban

Tegnap pl ezt néztem ha annyira érdekel

2023. ápr. 23. 10:25
 12/14 A kérdező kommentje:
De egyre gyakoribbak az ilyenek, horror, thriller meg akció filmekben is
2023. ápr. 23. 10:31
 13/14 anonim ***** válasza:
94%

Baszki, 2x láttam már azt a filmet. Az a jelenet, amiről beszélsz

1. a nő karaktere énekes

2. fontos a cselekmény szempontjából, hogy énekeljen, így nyomják el a tevékenységük zörejeit, hogy ne bukjanak le.

Ha ezt nem értetted meg azzal nehéz mit kezdeni.

Ráadásul ez még mindig csak egy példa és a nő azt hiszem mindössze 2x énekel a filmben, ami amúgy több, mint 2 órás. Ha ez ennyire kiakaszt azzal nehéz mit kezdeni.

2023. ápr. 23. 11:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Hogy bírtad ezt kétszer végig nézni???? Hihetetlen hülyeségek vannak benne amúgy. Nem életszerű.
2023. ápr. 23. 16:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!