A Mandalórinak lesz 4. évada? Vagy ennyi volt?
Favreu már megírta a 4. évadot.
5: Addig a filmig még minimum 3 év van hátra, addig lemegy Ahsoka, Skeleton Crew, meg mégegy évad a Mandóból, de tippre az Ahsoka sem egy évados lesz.
7: Akkor ezt benézted, mert nem mondtak ilyet.
"James Mangold’s movie will go back to the dawn of the Jedi, while Dave Filoni’s will focus on the New Republic, and close out the interconnected stories told in The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Ahsoka, and other Disney+ series"
Ennyi, se több se kevesebb. Lesz egy film, ami lezárja a Mandalorian, Book of Boba Fett, Ahsoka, Skeleton Crew sorozatok összefüggő sztoriját. Ez a film leghamarabb 2026-ban fog érkezni, mert 2025-ben a New Jedi order film érkezik. 2026-ig BŐVEN lesz még 4. évad, meg valamelyik másik említett sorozatnak egy újabb évada.
A 4. évad pedig már meg van írva: [link]
Ja persze. Akkor magyarázd el nekem hogy lehet az, hogy az egész interneten EGYEDÜL te állítod ezt? :)
Szerintem te azt értetted félre, hogy Rick Famuyiwa rendező azt mondta, hogy a 7-8. részek lezárják a Mando S1-S2 és Book of Boba S1 eddigi szálait. Ez meg is történt. Csakhogy ez rohadtul nem azt jelenti, hogy nem lesz 4. évad.
Főleg hogy maga a showrunner azt mondta, hogy már meg is írta. Ott van a forrás.
Neked van forrásod? (Az, hogy "ott voltam" az nem az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!