Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A színészek előre tudják,...

A színészek előre tudják, hogy jó vagy rossz filmben játszanak?

Figyelt kérdés
Van néhány kiváló színész, akiktől láttam már siralmas alkotásokat. A forgatáson ők már látják, milyen lesz a végeredmény? A vágást, esetleges kihagyásokat ugye nem tudhatják előre.
2023. ápr. 15. 20:38
 1/2 anonim válasza:
100%
Keira Knightly titkolta a premier előtt a Karib-tenger Kalózaiban vállalt szerepét, mert azt hitte, hogy egy nagyon ciki film lesz, erre világsiker lett.
2023. ápr. 15. 21:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem helyzetfüggő.

Pl De Niro biztos tudta, hogy az elmúlt éven vígjátékai, amikben szerepelt nem lesznem csúcs filmek.

De pl van arra is példa, hogy van egy tök jó sztori, a színész megkapja a forgatókönyvet és a végeredmény pocsék lesz.

Jared Leto szerintem fixen nen sejtette, hogy a Morbius ennyire rossz lesz. Ráadásul azon filmeknél, ahol sok a CGI, még inkább benne van, hogy más lesz a film, mint a színész elképzelése.

Én pl nézek most egy sorozatot, ahol szintén jó a sztori, ez visz előre, hogy ne bökjem ki a szemem 😂 de amúgy ezer sebből vérzik, színészi játék, vágás, operatőri munka, bizonyos helyzetek, amik totál valószerűtlenek stb. Ha valaki kap egy ilyen forgatókönyvet és jó színész, simán belemehet és vele nem lesz gond, a végtermékkel pedig igen.

2023. ápr. 15. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!