Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ahsoka sorozatban Sabine Wren...

Ahsoka sorozatban Sabine Wren mégis hogy néz ki? Nem is hasonlít az eredetire!

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon nem hasonlít az eredetire:

[link]

A színésznővel nem lenne gond, csak ahogy "kidekorálták" az nem hasonlít, meg karakteridegen is, hosszú lett a haja, körömfesték miegymás, egy mandalóri nem néz ki így... És mondom nem is hasonlít, ha nem olvasom tippem se lett volna hogy ez a csaj Sabine akar lenni... Bo-Katant meg tudták jól csinálni, Ahsoka se lett rossz pedig ő nem is ember, sokkal nehezebb dolog volt, nem értem Sabine-t miért nem lehetett hasonlóra megcsinálni mint a Rebelsben.

2023. ápr. 13. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak a hajhossz nem stimmel, de ez már amúgy is jóval a Rebels után fog játszódni
2023. ápr. 13. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Még szerintem mindig közelebb áll hozzá, mint Saw Gerrera akire a Zsivány Egyesben rá sem ismertem kb. csak később esett le.
2023. ápr. 13. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tessék, lesz rövid hajú változat is a sorozatban?

Mi a bajod a kidekorálással? A Rebeksben is ilyen színes volt

2023. ápr. 13. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, kérdező, az embereknek megnő a haja, ha nem vágják azt le. Anakin-nak is hosszabb lett a haja a második és a harmadik rész között (még a Clone Wars sorozat évadjai között is jól látható a különbség), nincs ezzel semmi gond.

Sabine egy lázadó, mindig is a színes haj jellemezte, a sorozatban pedig nem is nagyon lehetett látni a kezeit, szóval a körömlakkos részt nem is érdemes kiemelni.

2023. ápr. 14. 11:41
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Nekem nem a haja hosszával van problémám, hanem azzal, hogy nekem az előzetes alapján eléggé flegmának tűnik a viselkedése, de ne legyen igazam!
2023. ápr. 14. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!