Mit gondoltok a nemrég bejelentett új Harry Potter sorozatról? Én a legjobban a casting miatt aggódom, hogy nagyon PC lesz.
Biztos lesz a három főszereplő között, de akár McGonagall vagy Snape is kisebbségi színész által lehet eljátszva. Ez nem feltétlenül természetes, eléggé erőltetett lenne.
Ti mit gondoltok?
Trans nő nem lesz benne a Rowlingon múlik 😀
Mondjuk a cancel culture kicsinálta szóval nem nagyon fog beleszólni
Adam Driver lesz Piton professzor
és
Tom Felton (a film szériából Draco) lesz ezúttal Lucius Malfoy
Nem értem, mit aggódsz! Ezt hívják művészi szabadságnak! Azt rak bele a rendező, akit akar! Ennyi! sokan ezt nem fogják fel agyilag! Ez kb olyan, hogy minden Jézus ábrázolás fehér, holott jézus sötét bőrű volt! Mégsem sír a sok keresztény...ja.. hogy rasszisták, értem és az ember csak fehér lehet!
Az ugye megvan, hogy a világon a fehér ember kisebbségben van a többi rasszhoz képest! Több milliárd ázsiai van, meg latin stb... együtt többen vannak, mint a kaukázusiak.
Örülök neki..csak mondjuk ez az irány maga nem tetszik hogy már MINDENBŐL sorozatot csinálnak..most várom a stranger things zaróját, hatalom gyűrűtit, wichert…akkor most jöjjön ez is rá.
Meg sokkal törékenyebbek így a dolgok. Pl szerintem a wicher egy hulladék lesz Henry cavill nélkül.
Szóval örülök neki..de ezt az irányt..értem én hogy több pénz stb, de előbb-utóbb ártani fog ez az egész film iparra (már most is) de hát az már nem az én bajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!