Ha valakit lefejeznek egy filmben, azt hogy oldják meg technikailag? Vagy tényleg lefejezik és meghal az illető? Mert elég hiteles a filmben.
"Vagy tényleg lefejezik és meghal az illető?"
Ezt, ugye te sem gondoltad komolyan!
"Ezt, ugye te sem gondoltad komolyan!"
Itt én már nem lepődöm meg semmin.
Az igazán profi filmekben a színészeket valódi karddal suhintják meg.Mint például az alábbi moziban.De utána egy magasan képzett,külön erre a célra szakosodott orvoscsapat visszavarrja a lehullott fejet.
Ezért van kevés ilyen jelenet a filmekben, mert nagyon nehezen találnak rá színészt.:) Imádom az ilyen kérdéseket amúgy, mindig jókat nevetek, köszi!
A Star Wars filmekhez is megépítették az űrhajókat, meg kerestek űrlényeket, nem? Sőt a forgatást is idegen bolygókon csinálták, ugye? Istenem...
Ne mondjátok neki, hogy valós, mert be is veszi.
Az egész FX, azaz filmtrükk - itt nyomon követheted az egészet:
Ja, hóhéros - vérpadosat nem találtam, de ugyanez elven működik, mint amit linkeltem.
#2 és 7 voltam
Igen, vannak speciálisan kiképzett dublőrök, akik az ilyen brutál jeleneteket jó pénzért bevállalják.
Igaz, a felvétel után van 2-3 hónap a lábadozási idő, mert a műtétek hosszadalmasak, és a vágott sebek is nehezen gyógyulnak, de az orvostudomány ma már csodákra képes.
(anyám borogass!) 🤣
1-es és 4-es!
Ti most vicceltek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!